18 Nisan 2024 , Perşembe

BJK GRUBU NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI

BJK GRUBU NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI

Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki son maçında Leipzig deplasmanına giden temsilcimiz Beşiktaş, son dakikada sahneye çıkan Talisca ile maçı kazandı ve grubu namağlup lider bitirdi. Kader maçında BJK biraz durgun başlasa da etkili oyununu devam ettirdi. İlk yarı bittiğinde BJK golle sevinç buldu ve ikinci yarıya performansla başladı. İkinci yarı gelen beraberlik golü ile denge sağlandı ama moraller bozulmadı BJK kazanmak için elinden geleni yaptı ve son dakikalarda Talisca’nın golü ile 2-1 maçı kazandı.



Beşiktaş maça Tolga, Necip, Mitrovic, Tosic, Caner, Medel, Oğuzhan, Talisca, Lens, Mustafa Pektemek, Negredo 11’i ile çıktı. BJK’ın gollerini 10. dakikada Negredo ve 90. dakikada Talisca atarken, Leipzig’in tek golünü 87. dakikada Keita attı. BJK bu sonuçla grubu 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile bitirdi. 14 puan alarak Şampiyonlar Ligi gruplarında en fazla puan alan Türk takımı oldu.Bununla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarını namağlup tamamlayan ilk Türk takımı olarakta tarihe geçti.11 golle Şampiyonlar Ligi tarihinde gruplarda en çok gol atan Türk takımı unvanını da FenerBahçe ve GalataSaray’ın elinden aldı.

RAKİPLER KİM OLACAK?

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakipleri şunlar olabilir: Basel, Bayern, Chelsea, Juventus, Real Madrid, Sevilla, Shakhtar. Kura, 11 Aralık’ta çekilecek BJK taraftarı heyecanla son 16 turundaki karşılaşmaları bekliyor ve rakiplerin kim olacağını merak ediyor.

ile 2-1 kazandı.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir