TESLA SEMİ DUYURULDU

TESLA SEMİ DUYURULDU!

Uzun zamandır tanıtılması beklenen ve geleceğin teknolojisi olarak görülen elektrikli tırların sonunda tanıtıldı.Tanıtımı sırasında heyecan yaratan ve teknolojisi ile izleyenlerin beğenisini kazanan tırın özellikleri teknolojinin geldiği son noktayı gösteriyor.Özellikle Elon Musk’ın genç yaşta geliştirdiği bu teknoloji ise gençlerde yeni bir fenomen algısına neden oldu. Genç hayranları Musk’ın gerçekleştirdiği her buluşa hayran.



5 SANİYEDE 0’DAN 100’E

Hawthorne’da bulunan tasarım atölyesinin uçak hangarında tanıtıldı. Elon Musk tanıtımı iddialı ve güven endeksli yaptı. Bugüne kadar görülmüş en hızlı yarı-tır olduğunu belirten Musk, Semi’nin 0’dan 100’e sadece 5 saniyede çıktığını ifade etti.

Araç 35 ton yük dolu ise 20 saniyede 0’dan 100’e çıkabiliyor. Dizel araçlara göre yüzde 20 tasarruf sağlayan araç 8 saatte tam doluma ulaşıyor. Gelişmiş otonom ve güvenlik teknolojisi ile görenleri hayran bırakan tırın 2019’da üretime geçilerek 2020 yılında trafikte olması hedefleniyor. Ayrıca Tesla 1.61 Milyon km garanti vererek ilgileri de üzerine çekiyor.

Meraklıları için Elon Musk’ın tanıtım videosunu da yayınlıyoruz. İyi seyirler…

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir