27 Nisan 2024 , Cumartesi

IOS 11 KULLANICILARINI BEZDİRDİ

IOS 11 KULLANICILARI BEZDİRDİ

Geçtiğimiz hafta Apple IOS 11 sürümünü yayınladı. Büyük yenilikler ve geliştirmelere ek hata,sorunların giderildiğini de aktaran firma, kullanıcılarını sevindirmişti. Hatta IOS 10 da yaşanılan birçok sorunu çözeceği düşünülerek Apple kullanıcıları telefon ve tabletlerini IOS 11’e yükseltmişti. Ancak daha büyük yazılımsal sorunlar ortaya çıktı.
IOS Kullanıcıları Şikayetçi

İlk olarak batarya kullanımı sorunu veren IOS 11, diğer sürümlere göre daha hızlı batarya tüketimine neden oluyor. Kullanıcıların bir çoğu IOS 10’a geri dönmeye çalışıyor. Ayrıca home tuşunun eskisine göre daha yavaş çalışması ve kullanıcıların istediği hıza ulaşamaması da bir başka sorun. Diğer yandan bazı kullanıcıların telefonlarının uyku modunda iken bildirim sesi vermesi kullanıcılarda yazılım yükselterek hata mı yaptık dedirtti.
Apple’dan Hatalar İçin Düzenleme Bekleniyor
Iphone kullanıcıları yeni güncellemenin 1 GB’ı geçtiğini belirterek cihazlarının daha fazla sorun yaşamadan hataların düzeltilmesini istiyor.Yeni güncellemenin hataları giderecek ve boyutunun az olması beklentiler arasında.
Hatalar Satışlara Vurdu
Amerika,Kanada gibi ülkelerde her yeni Iphone çıktığında yaşanan uzun kuyruklar ve bu kuyrukların Amerikan basını tarafından haber olmasına alışmıştık. Ancak bu sefer bazı iddialar var Apple mağzalarında kuyrukların olmadığı bununda yüksek fiyatı ve yazılımsal sorunlarla birlikte Apple’ın rakiplerine göre bazı özelliklerde geç kalması olduğu düşünülüyor.




Peki Ülkemizde Durum Ne?
Ülkemizde yeni Iphone’ları almak için bir yıllık telefonlarını satanlar olduğu gibi,arabasını satan veya takas edenler de mevcut. Hatta bu durum sosyal medya da böbrek satılır veya Iphone 8,8 Plus ve X ile takas edilir muhabbetlerine kadar geldi. Ancak bazı forum ve sosyal medya sayfalarında Apple’ın Nokıa gibi duraklama dönemine girdiğini iddia edenlerde var.Bakalım ilerleyen zaman bizlere neler gösterecek.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir