IOS 11.0.1 YAYINLANDI

APPLE’DAN YENİ GÜNCELLEME

Apple geçtiğimiz ay yeni ürün ve yazılımlarını tanıtmıştı. Heyecanla yeni ürünlerini bekleyen son kullanıcılar kadar, şuan herhangi bir Apple ürünü kullananlarda yeni yazılım ile IOS 10 yazılımın da oluşan hataların sonlandırılmasını bekledi. Ancak bir çok kullanıcı için istedikleri gibi olmadı. IOS 11 ile sorunlarının çözüleceğini zanneden kullanıcılar aynı sorunların devam etmesi ve üzerine batarya sorunu gibi sorunların çıkması ile eski sürüme geri dönmeye başlamışlardı. Apple son bir çözüm olarak bir kaç gün önce IOS 11.0.1’i yayınladı.



HATALARI GİDERECEK SÜRÜM
Apple yeni sürümü yayınlarken güvenlik ve hata başlığını atmıştı ve birçok kullanıcıyı sevindirmişti.Ancak IOS 11.0.1 güncellemesine rağmen bir çok cihazda hızlı batarya tüketimi ve home tuşu gecikmeleri gibi sorunlar devam ediyor. Ayrıca bazı kullanıcıların telefonları açık olduğu halde ulaşılamıyor olarak görülmesi ve telefon uyku modunda iken herhangi bir uygulamadan bildirim gelmediği halde, bildirim sesi vermesi iddiası akıllarda yeni güncellemenin hataları düzeltme durumuna nedir sorularını getirdi.

IOS 10’DAN BERİ
Birçok forum sitesi ve sosyal medya ortamında kullanıcılar IOS 10 yüklediklerinden beri cihazlarından hataların eksik olmadıklarını iddia ediyorlar. Hatta IOS 11 ve IOS 11.0.1’in daha fazla sorun yarattığını iddia edenlerde yok değil.
Bunlara rağmen IOS 11.0.1 yayınlandı ve kullanıcılar tarafından hemen yüklendi. Umarız iddia edilen hatalar bir sonraki yazılımda çözülür.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir