NOKIA AKILLI SAATİNE KAVUŞTU

NOKIA AKILLI SAATİNE KAVUŞTU

Eskiden telefon alacaksınız mutlaka Nokıa olmalı tarzında bir algı vardı. Çünkü hem teknolojisi hem görselliği ile Nokıa insanları cezbediyordu. Yıllar geçti ve Apple,Samsung ile rekabet Nokıa’yı bulunduğu yerden etti. Önce el değiştiren sonra farklı isimle satılan sonra tekrar Nokıa adı ile buluşan büyük telefon şirketi, o eski popülerliğini ve tercih edilme algısını tekrar kazanmak istiyor. Bunun içinde her geçen gün kendini geliştiriyor.



Winhings’in sahibi olan Nokıa Steel HR saatini geliştirerek akıllı saat sektörüne giriş yapmış oldu. Yani Nokıa akıllı saatine kavuştu. Piyasadaki rakiplerine bende varım diyerek eski Nokıa geri dönüyor dedirtti.

Nokia-MWC-2017de-Android-Wear-20li-bir-akilli-saat-tanitabilir89491_0

AKILLI SAATİN ÖZELLİKLERİ

Sağlık sektöründe Withings bilinen bir marka, hatta akıllı ürünleri ile adından sıklıkla bahsettiriyor. Nokıa tarafından satın alınan Withings, sevilen akıllı saati Steel HR, analog saat gibi görünen ancak akıllı bir saat olarak tasarlanmış bir ürün.

Withings Steel HR artık yeni adı ile Nokıa Steel HR ön siparişlerine başladı. Üzerinde sensörler sayesinde adımınızı, kalp atışınızı, uyku takibinizi yapabilen akıllı saat ayrıca bildirim ekranı ile sizlere bildirimlerinizi iletebiliyor. IOS 8 ve üzeri yazılım Android 5.0 ve üzeri yazılımları destekleyebilen akıllı saat 190 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ayrıca Steel ve GO modelleri de Nokıa ismi ile satışa sunulacak.

Untitled-1

ÜLKEMİZDE FİYATI NE OLUR?

Ülkemizde döviz kurlarının dengesizliği ve vergi politikalarının sertliği nedeni ile tahmini 1.500 TL üzerinde bir fiyatla satışa sunulacağı iddia ediliyor. Ancak şuan ön siparişte olan akıllı saat daha ülkemize gelmiş değil ve Nokıa resmi bir açıklama yapmadı. Merakla fiyatı ve ülkemize geleceği tarih beklenmekte.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir