PLAYSTATION PLUS KARA CUMA KAMPANYASI BAŞLADI

PLAYSTATION PLUS KARA CUMA KAMPANYASI BAŞLADI

PlayStation çevrimiçi arkadaşlarınızla ve ya farklı kullanıcılarla oyun oynamanızı sağlayan ayrıca her ay çeşitli hediyeler ve indirimler sunan PlayStation Plus servisine Black Friday çılgınlığı ile indirim gerçekleştirdi. 1 yıllık PlayStation Plus üyeliği indirimli oldu. Kara Cuma(Black Friday) olarak bilinen ve alışveriş çılgınlığına dönen gün kapsamında PlayStation Plus servisinin 1 yıllık üyeliğinde indirim gerçekleştirildi. 179,99 TL’den satışa sunulan bir yıllık üyelik kampanya kapsamında 134,99 TL gibi bir fiyata düştü.



Üyelik isterseniz PlayStation Store üzerinden gerçekeleştirilebildiği gibi , pc veya cep telefonlarından da PlayStation Store üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Ancak indirim sadece 1 yıllık pakette geçerli aylık paketlerde kampanya geçerli değil. Bunların yanında birçok oyun da Kara Cuma kapsamında indirime girdi. PlayStation Plus üyeliğiniz yoksa tahmini %35 gibi bir indirimden yararlanıyorken eğer PlayStation Plus üyeliğiniz varsa %70’lere varan indirimlerden yararlanabiliyorsunuz.

PlayStation-Store-Sale-768x432

DİREK ÜYELİK İÇİN ŞU ADRESİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ: https://store.playstation.com/tr-tr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir