Golden Retriever Köpeklerle Yüzen Çocuk

Golden Retriever köpeklerle beraber yüzen çocuk sıcak yaz günlerini keyifli bir şekilde serinleyerek geçiriyor. Golden Retriever cinsi köpekler köpek severeler arasında oldukça popüler bir ırktır. Asıl kullanım amaçları avla köpeği olsa da, çok hoşgörülü olması, bakımının ve birlikte yaşamasının kolay olmasından dolayı köpek beslemek isteyenler arasında tercih edilen bir ırk haline gelmiştir.




Düzenli beslenmesi, fiziksel aktivitelerini yapabileceği fırsatların yaratılması ve veteriner kontrolünün aksatılmadığı durumdalar bu ırk köpekleri ciddi sağlık problemleri olmamaktadır. İnsan ve diğer köpek ırkları ile iyi anlaşan bu ırk, arkadaş canlısı olduğundan bekçi köpeği olarak kullanılamazlar. Oldukça sosyal olan ve en zeki köpek türlerinden biri olması ile öne çıkan golden retriever köpeklerin zeka sıralamasının yapıldığı ve alman kurdunun 1.’liği aldığı bir yarışmada 4. sırayı almıştır.

20160809-golden-retriever-kopeklerle-yuzen-cocuk-02

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SNAPCHAT STICKER GÜNCELLEMESİ GELDİ

SNAPCHAT STICKER GÜNCELLEMESİ GELDİ Snapchat Sticker güncellemesi geldi. Bu güncelleme ile Türkiye’ye özgü Sticker’lar kullanıldı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir