TESLA SEDAN MODEL 3 GELİYOR

Tesla Model 3 Cuma Günü Banttan İniyor

Tesla grubunun elektrikli ve hızlı araçlarını biliyorduk. Amerika da satışlarının ve popülerliğinin oldukça iyi olduğu unutulmamalı. İşte bunlarla birlikte Tesla her geçen gün elektrik teknolojisini ve otomobillerini geliştiriyor. Tesla’nın her adımı olay ve haber oluyor.



Tesla Ceo’su ve Mühendislerinden Elon Musk Açıkladı.

Tesla’nın Avrupa ve Güney Amerika pazarı için geliştirdiği düşünülen orta sınıf sedan elektrikli otomobili için artık gün sayıyoruz. Bu sırada şirketin Ceo’su ve Mühendislerinden Elon Musk yaptığı bir açıklamada otomobilin adını ve ne zaman piyasaya çıkarılacağını belirtti.
 

maxresdefault

 

 
Twitter’dan Duyurdu.
Elon Musk Twitter’dan yaptığı açıklamada,Sedan Model 3 Cuma günü banttan indiğini söyledi. Prototipten bahsederken de seri numarası 1 olan SN1 lakabını kullandı. Elon Musk büyük bir heyecanla Twitter’da Model 3’ün bütün denemelerden iki hafta erken geçtiğini belirtti. Eylül ayında 1.500 Aralık ayında 20.000 araç üretmek istediklerini belirtti. Diğer modelleri S ve X’e göre daha ucuz ve orta sınıf olarak tanımlanan otomobilde otopilot donanımı yer alacak.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir