IOS 11.0.3 YAYINLANDI

IOS 11.0.3 YAYINLANDI

Yayınlandığı günden bu güne hakkında eleştirilerin eksik olmadığı yeni IOS 11 sürümüne tekrar hataların giderilmesi için güncelleme geldi. Apple kullanıcılarının IOS 11 ile tüm sorunlarına çözüm bulma arzusu yerine IOS 11 sorunlarının çözülmesi isteğine dönüştü. Apple IOS 11 için sürekli yeni güvenlik ve hata düzeltme yazılımları yayınlıyor.




IOS 11.0.3 NELERİ DEĞİŞTİRECEK?
Apple’ın son yazılımında birçok hatanın giderilmesi beklenirken başka bir çok hata ile karşılaştık. Teknoloji devi kullanıcılarından gelen tepkileri dinleyerek sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor. Ancak her yeni güncelleme de eski sorunlar azalmak bir yana yeni sorunlar ortaya çıkıyor. İşte yine böyle bir durumda dün gece IOS 11.0.3 sürümü yayınlandı. Kullanıcıların büyük bir kısmı hala güncellemeyi indirip kurma hakkında endişeli.Peki ne gibi değişiklikler var gelin bakalım.

IOS 11.0.3 UMARIZ SORUNLARI ÇÖZER
Birçok Apple kullanıcısı son yaşanan aksiliklerle birlikte telefonlarını tekrar eski sürüme almaya veya başka bir telefonla değiştirmeye çalışıyor. İddialara göre son IOS diğer tüm yazılımlardan farklı olarak geçen sene piyasaya çıkmış Iphone 7 ve 7 Plusları bile alt üst etmiş durumda. Tüm Apple kullanıcılarının en kısa zamanda yazılımsal hatalara çözüm bulunması isteği var. Umarız IOS 11.0.3 ile sorunlar çözülür.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir