THE EVIL WITHIN 2 ÇIKIŞ TRAILER’I YAYINLANDI!

THE EVIL WITHIN 2 ÇIKIŞ TRAILER’I YAYINLANDI!

The Evil Within 2, 13 Ekim tarihinde hayranları ile buluşuyor. Bethesda çıkış tarihine az bir zaman kala yeni fragmanı sevenleri ile buluşturdu. İlk oyunu ile dikkatleri üzerine çeken The Evil Within tekrar oyunseverlerin karşısına çıkıyor.



THE EVIL WITHIN 2 TRAILER’I ELEŞTİRENLERDE OLDU.
The Evil Within 2 korku ve gerilim dolu trailer ile bazı kişilerce eleştirilere neden olsa da yeni bir oyun ile sevnlerinin karşısına çıkması birçok kişiyi sevindirdi. Trailer gerilim ve şiddet unsurlarının insanları etkilediğini iddia edenler eleştirilerini bu yönde sürdürdü. Sebastian Castellanos STEM’den doğan kabusları ve anlatılamaz korkuları ile bir kez daha karşı karşıya kalıyoruz. Ancak ilk oyuna göre Sebastian’ın amacı biraz daha bireysel. Uzun yıllar önce kaybettiğini düşündüğü kızı Lily’yi arayan ve dünyanın parçalanması ile zaman karşı yarışan Sebastian herşey yok olmadan kızını bulmak zorunda.

Bu sefer Sebastian’ın kızını bulmaya çalışırken yüzleşmesi gerekeceği tek şey Union sokaklarında serbestçe dolaşan groteskler olmayacak. Bu sefer konuk olduğu STEM, birkaç dengesiz kişinin iradesinde bozulan bir dünya olacak.Gerçek korkunun zayıflamış sistem ile sapkın fotoğrafçı Stefano ve dürüst rahip Theodore arasında kapana kısılmış insan canavarlar olduğunu anlayacak.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir