18 Nisan 2024 , Perşembe

SİNEMALARDA BU HAFTA

SİNEMALARDA BU HAFTA

Bu hafta 4’ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor. Macera, komedi ve animasyon türlerinin vizyona girdiği beyazperde de izleyici sinemaya doyacak.


Filmin Adı:Happy Death Day

Vizyona Giriş:13 Ekim 2017

Yapım-Tür:ABD-Gerilim, Gizem, Korku

Yönetmen-Oyuncular:Christopher B. Landon-Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken

Üniversiteli Tree Gelbman (Jessica Rothe), geceden kalma bir halde kendini tanımadığı bir öğrencinin evinde bulur.O gün doğum günüdür ve akşam verilecek partiye katılması gereklidir. Ancak parti sırasında maskeli birinin saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Ancak aynı günün sabahına tekrar uyanır. Bundan sonraki her gece maskeli katilin değişik yer ve zamanlarda saldırısına uğrayarak her defasında ölür ve aynı sabaha uyanır.Her gece ölmekten sıkılan Tree, katili bulmak için ip uçlarını bir araya getirmeye ve katili yakalamaya çalışır.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt5308322/
FRAGMAN https://youtu.be/ntxS1bBg5o0

Filmin Adı:Cingöz Recai

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Türkiye-Gizem, Macera, Polisiye

Yönetmen-Oyuncular:Onur Ünlü-Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Musa Uzunlar,Fatih Artman

Cingöz Recai basit bir hırsız değildir. Yalan söylemez, ahlaklıdır. Sadece bunu hak ettiğini düşündüğü zenginlerden çalar.Cingöz Recai (Kenan İmirzalıoğlu) yeni işler için piyasaya geri döndüğünde Başkomiser Mehmet Rıza (Haluk Bilginer) tetikte olacaktır. Bu sefer planlarında sadece Türkiye değil farklı yerlerde vardır. Yakışıklı ve zeki hırsızı durdurmak kolay olmayacaktır.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt7218732/
FRAGMAN https://youtu.be/A7KQZXSld9Y




 

Filmin Adı:Bir Nefes Yeter

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Türkiye-Dram, Romantik

Yönetmen-Oyuncular:Yasemin Türkmenli-Seçkin Özdemir, Tuvana Türkay, Zuhal Gencer Erkaya, Hakkı Ergök, Galip Erdal

Mutsuz ve kötümser genç Yaman (Seçkin Özdemir) ile iyimser, hayat dolu Nefes’in (Tuvana Türkay) dramatik aşk öyküsü filmde konu ediliyor.

FRAGMAN https://youtu.be/lu1XmGZqDrM

 

Filmin Adı:Happy End

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Fransa-Dram

Süre:110 Dak.

Yönetmen-Oyuncular:Michael Haneke-Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Laura Verlinden

Fransa’nın İngiltere’ye yakın noktasında bulunan Calais’de yaşayan varlıklı Laurent ailesi, herkesin çok rahat ve mutlu hayatlar yaşadığını sandığı bir ailedir.Beklenmedik bir şekilde hayatlarına dahil olan Eve, en diplere sakladıkları sorunlar ve sırları gün yüzüne çıkaracak ve olayların zincirleme gelişmesine neden olacaktır.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt5304464/
FRAGMAN https://youtu.be/_hJwToINQHQ

Filmin Adı:Lighting Dindin

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Çin-Animasyon

Süre:85 Dak.

Yönetmen-Oyuncular:Wei-Feng Deng

Arkadaşları arasında güven ve sevgi duyulan Ateşböceği Dindin, ormandaki köyünde ışıklar saçarak mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Bir gün yaşadıkları ormana araştırma robotu gelir. Robot Dindin’den kat ve kat fazla ışık saçabilmektedir. Arkadaşlarının robota hayran olmasına kırılan Dindin ormanı terk eder, ancak kötü kalpli kurt’un köylerinin ele geçirmesinin engellemek için robotla güçlerini birleştirir.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt6857312/
FRAGMAN https://youtu.be/S4g3vZ_Q86g

Filmin Adı:Taş

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Türkiye-Dram,Gizem

Süre:90 Dak.

Yönetmen-Oyuncular:Orhan Eskiköy-Ahmet Varlı, Muhammet Uzuner, Jale Arıkan, Beste Kökdemir, Saygın Soysal

Geçirdiği hastalıklardan sonra zihinsel yetilerinde zayıflamalara maruz kalan Selim (Ahmet Varlı), kendisini devlet yurduna yerleştirmeye çalışana memurdan kaçarken tanımadığı bir evin kapısında bulur. Onu bulan evin annesi Emete(Jale Arıkan), kapısında bulduğu adamın yıllar önce kaybolan oğlu Hasan olduğunu zanneder. Selim adının Hasan olmadığını anlatmaya çalışsa da kadın bir türlü ikna olmaz. Emete de kocası ve kızı Suna’yı (Beste Kökdemir) da Hasan’ın döndüğüne inandırır ve hayattan bezmiş olan aile bir anda hayata yeniden tutunur. Selim evden kurtulmaya çalışır. Ancak hem kendisini arayan memur hemde Suna’dan hoşlanması evden uzaklaşmasına engeldir.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt6679554/
FRAGMAN https://youtu.be/V9zwMc0b0bQ

Filmin Adı:Kayseri Aslanı:Çin İşi

Vizyona Giriş: 13 Ekim 2017
Yapım-Tür:Türkiye-Komedi

Yönetmen-Oyuncular:Ali Demirel-İnan Ulaş Torun, Algı Eke, Asuman Dabak, Ali Çatalbaş, Serdal Genç

Sürekli köşeyi dönme planları yapan ancak üçkağıtçılık yaptığı için çevresindekiler tarafından güvenilmeyen Ersin (İnan Ulaş Torun), eniştesi ile büyük kumar borcuna girer. Mafya babası Rıfat’a olan borcunu en kısa zamanda ödemesi gereken Ersin, ucuz mal alıp pahalıya satabilmek için Çin’e gider. Çin’de bir düğüne konuk olur ve evlenmek istemeyen mafya babasının kızını da alıp Kayseri’ye gelir. Tabii ki Çin mafyası da arkalarında gelir ve Türk Çin mafyası ile Ersin ve kızın arasında geçen macera farklı bir karmaşaya dönüşür.

FRAGMAN https://youtu.be/uixyZuEs5U4

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir