!!DEV ROBOT SAVAŞLARI BAŞLIYOR!!

DEV ROBOT SAVAŞLARI BAŞLIYOR

Bilim kurgu filmlerinde görmeye alışık olduğumuz dev robotlar ve dövüşleri gerçek oluyor. MegaBots ve Kuratas adındaki dev robotlar arasında gerçekleşecek mücadele teknoloji ve robot tarihinde bir ilk olacak.




DEV ROBOT SAVAŞLARI TWİTCH’DE YAYINLANACAK

Anime,bilim kurgu ve fantastik eserlerde görmeye alışık olduğumuz dev robot dövüşleri 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Milyonlarca insanın canlı yayınlarla takip etmesi beklenilen mücadele Twitch’den de canlı olarak yayınlanacak.

BU MÜCADELE EPEYDİR BEKLENİYORDU

Dev robotların savaşı epeydir beklenen bir organizasyondu. Normal zamanda Ağustos ayında gerçekleşmesi gereken mücadele belirli nedenlerle ertelendi ve 17 Ekim tarihine karar kılındı. 4 Metre boyunda ve birçok farklı özellik ile geliştirmelere sahip dev robotların savaşı heyecanla bekleniyor.

KİMLER MÜCADELE EDECEK?

Dev robotlar arasında; MegaBots Eagle Prime, Amerikalı mühendisler tarafından geliştirildi.Dev robotun ağırlığı yaklaşık 12 ton ve 16 ayak uzunluğunda. Titanfall’daki Titan’lara benzerliği ile ilgi çekiyor. Suidobashi Heavy Industries firmasının geliştirdiği Japon yapımı Kuratas ise 6 ton ağırlığında ve 13 ayak uzunluğunda.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir