25 Nisan 2024 , Perşembe

40 DİLDEN ANLAYAN KULAKLIK

GOOGLE TANITTI

ABD merkezli teknoloji devi gerçekleştirdiği lansmanda aralarında yeni amiral gemisi olarak gösterilen Pixel ve Pixel XL 2’nin de olduğu yeni ürünlerinin kullanıcılara sundu. Google’ın San Francisco’da gerçekleştirdiği ve teknoloji tutkunları ve basın mensuplarının akın ettikleri etkinlikte yeni ürünler dikkat çekti.

YENİ AKILLI TELEFONLAR,MİNİ KAMERALAR VE KULAKLIKLAR TANITILDI.
Google’ın tanıtımını gerçekleştirdiği ürünleri arasında heyecanla beklenen yeni akıllı telefonları ve amiral gemilerinin yanı sıra mini kameralar ve kulaklıklar vardı. Pixel ve Pixel XL 2 modellerinde Apple ve Samsung’a rakip olan firma, yeni geliştirdiği kameralarla görüntüleme sistemlerine de adım atmış oldu. Ayrıca herkesin merakla beklediği kulaklıklar en çok ilgi çeken ürünler arasında idi.

GOOGLE TRANSLATE İLE 40 FARKLI DİLE TERCÜME
Google lansmanda tanıttığı ve herkesin ilgisini çektiği kulaklıkların en büyük özelliği Google Translate ile 40 farklı dilden tercüme yapılabiliyor olması. Lansman sırasında iki firma yetkilisinin farklı iki dille konuşarak kulaklığı test etmesi ve çok hızlı bir şekilde anlaşabilmeleri izleyiciler arasında çok büyük etki yarattı.

bububub2




ŞİMDİLİK SADECE GOOGLE ÜRÜNLERİ İLE ÇALIŞACAK
Firmadan yapılan açıklamada tercüme kulaklığın sadece şuan için Google destekli ürünlerde çalışacağı belirtildi.Ancak diğer firmalarla yapılacak geliştirme ve anlaşmalarla cihazın diğer işletim sistemine sahip cihazlarla da çalışması için etkileşime hazır oldukları iddialar arasında.

FİYATI NEDİR?
Tercüme kulaklık olarak şimdiden insanlarda hayranlık bırakan ürün şuan için ABD’de 159 Dolardan satışa sunulacak. Ancak ülkemizde kaç Türk Lirasından satışa sunulur ve ne zaman görülür şuan için bilinmiyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir