25 Nisan 2024 , Perşembe

SAMSUNG APPLE’A GÖNDERME YAPAN REKLAM YAYINLADI

SAMSUNG APPLE’A GÖNDERME YAPAN REKLAM YAYINLADI

Samsung geliştirdiği Galaxy modelleri ile oldukça popüler bir dönemini yaşıyor. Gerek suya karşı dayanıklılık sertifikası gerek kablosuz batarya doldurma üniteleri olsun. Rakibi Apple’a karşı hep bir adım önde olmaya gayret gösteriyor.



Bun gayreti başarıya ulaşıyor diyebiliriz çünkü gerek Note 8 modeli gerekse diğer ekran kasa oranı oldukça iyi akıllı cihazlarına ek hızlı batarya dolumu ve kablosuz dolum gibi özellikler ile rakibini biraz geçti gibi. Yakın zamanda ABD,Kanada,İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde alışık olduğumuz yeni ürün kuyruklarının olmaması ve özellikle yeni teknolojiye ayak uyduramıyor gözükmesi Apple satışlarını görünüş olarak etkiledi diyebiliriz. İşte tam böyle bir zamanda Samsung’un servis ettiği iddia edilen bir reklam filmi, Apple ve tutkunlarında soru işaretleri oluşturdu.

SAMSUNG

Reklamda Apple ürünlerinin kullanışsızlığı ve geri kalmışlığından bahsedilerek Apple alan gence artık büyü deniliyor. Gençte çocukluğundan beri aldığı Apple’ı rafa kaldırıp Note 8 saflarına geçiyor. Bakalım bu reklamdan sonra nasıl bir karşılık verir Apple izleyelim ve görelim…

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir