25 Nisan 2024 , Perşembe

TWİTTER ARTIK 280 KARAKTER :D

TWİTTER ARTIK 280 KARAKTER 😀

Twitter yaklaşık iki ay önce, 140 karakterle sınırlı olan Tweetleri geliştirme aşamasına gelmişti. Bu aşamada testlere başlayan Twitter testleri sonlandırdığını bildirdi ve 280 karakterli dönem bugün itibari ile başladı.
Şuan için tüm kullanıcılara aktif olarak sunulmayan 280 karakter geliştirmeler ile herkesin kullanımına sunulacağı tahmin ediliyor.



YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Twitter 280 karakter dönemine geçerek mikro blog sitesi teknolojisinde yeni bir dönem başlatmış oldu. Bu gelişme ile birlikte yeni bir dönem Twitter ve kullanıcıları için başlamış oldu.İlk kurulduğu günden beri 140 karakter özelliğinden vazgeçmeyen ve bu nedenle eleştiriler kadar özgün olma durumunu da elinde tutan Twitter, gelişen teknoloji ve kullanıcıların isteklerine daha fazla karşı duramadı ve yaklaşık 2 ay önce 280 karakter için çalışmalara başladı. Sosyal medya platformu kendi özgünlüğünü korumak için hemen 280 karakteri açık etmeyecek yazılanlar yetersiz kaldığında karakter açılacak.

Böylelikle Twitter özgün halini korumaya çalışacak ama kullanıcıların daha çok yazma isteğine de tepkisiz kalmamış olacak. Atılan Tweet’lerin sadece yüzde 9’unun karakter limitini doldurduğu iddia ediliyor. Değişiklik ile karakter limitini dolduran sayısının toplam tweet’ler de yüzde 1’e kadar düştüğünü belirtti.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir