25 Nisan 2024 , Perşembe

BJK AVRUPA’DA

BJK AVRUPA’DA

Temsilcimiz Beşiktaş dün İstanbul’da oynanan Şampiyonlar ligi maçında rakibi Porto ile berabere kaldı. Ancak beraberlikle birlikte hem gruptan çıktı hemde Türk takımları arasında 11 puanla şuan grupta lider olan Fenerbahçe’den sonra ikinci takım oldu. Eğer son maçını da yener ise puanı daha da artacak ve Fenerbahçe’nin geçmişte aldığı puan rekorunu geçmiş olacak. Ayrıca bir Türk takımı ilk kez grubu lider bitirerek çıkmış olacak.



BJK SEYİRCİSİ MAÇTA KENDİNDEN BAHSETTİRDİ

Vodafone Park stadyumunda oynanan maç için taraftarlar saatler öncesinden yollara düştü. Maç saati yaklaşırken Beşiktaş-Taksim-Tünel-Galata Köprüsü’ne kadar yollar kilit durumdaydı. Birçok taraftar yürümeyi tercih ederek marşlarla maça hazırlık yaparcasına stadyuma ulaştı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada BJK taraftarı takımına destek anlamında kendisinden bekleneni gerçekleştirdi.

Untitled-1

Sahada ki 11 kişiye sonuna kadar destek olan taraftar ilk golün Porto’dan gelmesine rağmen umudunu yitirmedi ve takımına desteği tam yerine getirdi. Ayrıca hem İstanbul hem yurdun diğer yerlerinde karşılaşmayı cafe ve restorantlarda izleyen taraftar ilk yarının sonuna doğru gelen beraberlik golü ile bulundukları yeri inletti. İkinci yarıya oldukça tempolu ve taraftar desteği ile giren BJK çeşitli gol fırsatları bulsa da top file ile buluşmadı.

şampiyonlar ligi beşiktaş
Maçın son dakikalarına doğru baskınlığını gösteren Porto gol arayışlarına girse de karşılık bulamadı. BJK güzel futbol oyunu ve yoğun taraftar desteği ile gruptan çıkmak için gerekli beraberlik golünü buldu.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir