20 Nisan 2024 , Cumartesi

WHATSAPP 30 DAKİKALIĞINA ÇÖKTÜ

WHATSAPP 30 DAKİKALIĞINA ÇÖKTÜ

Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp herkesçe sevilen ve popüler bir uygulama durum böyle olunca bir dk kullanamayan kullanıcılar kendilerini boşlukta hissediyor. Özellikle son zamanlarda sürekli sorun yaşaması ve çökmesi kullanıcıları oldukça endişelendirdi. En son dün akşam saat 9:50 gibi başlayan Whatsapp’a erişememe durumu sosyal medya da gündem oldu. Dünya genelinde birçok kullanıcı durumu anlamaya çalışırken sürekli sorun yaşamalarında da sıkılmış durumdalar.



30 DAKİKALIĞINA ÇÖKTÜ

21:50 de başlayan sorun yaklaşık 30 dakika sonra çözüldü ama Whatsapp kullanıcılarını da oldukça endişelendirdi. Uygulama yolu ile kişilere mesaj göndermeye çalıştığınızda ağa bağlı veya hücresel veriyi kullandığınız halde attığınız mesajlar karşı tarafa gitmiyor ve iletilemiyordu. İddialara göre Whatsapp yaşadığı siber bir saldırı sonucu böyle bir çökme yaşadı. Whatsapp’ın çöktüğüne dair iddalar dillendirilmeye başlaması ile sosyal medya da insanlar bir anda gündem oluşturdu. Twitter üzerinden endişeli kullanıcılar neler oluyor gibi sorularda bulundular.

Untitled-1

Ayrıca dünya genelinde böyle bir sorunun yaşanması kullanıcıların kişisel bilgilerinin güvenliği yönünde de endişeye neden oldu birçok kullanıcı şehir efsaneleri nedeni ile uygulamalarını sildi ve telefonla olan erşime engel oldu. Ancak 30 dakika sonunda herşey yoluna girdi. Şirketten resmi bir açıklama yapılmamakla beraber bir hata, sorun veya siber saldırı iddiaları ağır basıyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir