25 Nisan 2024 , Perşembe

95 MİLYON TL’LİK OYUNCAK

95 MİLYON TL’LİK OYUNCAK

İnsanların bir yerden bir yere seyahat etmek için çeşitli araçları kullanmaları veya satın almaları bilindik bir durum. Ancak bazen çok basit bir ulaşımı lükse çevirebiliyoruz. İşte 95 Milyon Tl değerindeki bu oyuncak ta bunun bir örneği.
Her geçen gün lüks ve zenginlik için yapılan ürünler artıyor. İşte Hollandalı bir firma 95 Milyon Tl’lik ürünü ile gündeme geldi. Herşeyi unutun ve bu milyon liralık oyuncağa odaklanın.




En Yeni Lüks Denizaltı
Hollandalı Ocean Submarine firmasının üretimini gerçekleştirdiği lüks denizaltı Neyk, tutkunlarına ve denizseverlere tanıtıldı. Özellikleri ile hayranlık uyandıran denizaltı fiyatı ile dudak uçuklattı. Firma iddialı en lüks ve en yeni denizaltının kendilerine ait olduğunu söylüyorlar.
Dünyanın En Lüks Denizaltı Aracı NEYK-TeknOlsun

Jetlerin Pabucu Dama Atılacak
Hollandalı Ocean Submarine firması ürettiği en lüks ve en yeni denizaltı için, hava yolu taşımacılığını kıskandıracak ve özel jet sahiplerinin jetlerini kullanmak istemeyeceklerini iddia ediyor. Tasarım ve teknoloji geliştirmeleri sırasında Nasa,Rolls-Royce firmalarından da yardım alan firma ocak 2018 yılında piyasaya sürecekleri ürünleri hakkında oldukça iddialı. Ulaşım sektöründe yeni bir çığır açtıklarını ve lükste inanılmaza doğru gittiklerini iddia ediyorlar.

Dünyanın En Lüks Denizaltı Aracı NEYK-TeknOlsun-9

Sadece 95 Milyon TL Tutarında
Lüks ve yenilik anlamında oldukça iddialı olan firmanın satış fiyatları da oldukça iddialı. Şuan için yapılan açıklamalarda denizaltının 20 Milyon Sterlin olarak satışa sunulacağı belirtildi. Bu da yaklaşık 95 Milyon TL anlamına geliyor. İçerisinde 20 yolcuya ev sahipliği yapan denizaltı da her türlü konfor ve lüks düşünülmüş.

Teknik Özellikleri
19 metre uzunluğunda olan 15 knot sürat yapabilen ve maksimum 500 metre derine inebilme özelliği bulunan Neyk, şimdilik 20 kişi kapasitesi ile üretiliyor. Yapımında Rolls-Royce,Bosch ve Nasa işbirliği olan denizaltı, seri üretime geçtiği zaman 6 ile 24 metre arasında 5 versiyonla satışa sunulacak. Şimdiden sipariş veren ve 95 Milyon TL’lik oyuncaklarını bekleyenlerde mevcut. Ancak firmanın ana amacının bunu bir ulaşım şekli haline getirmek olduğu iddia ediliyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir