RED DEAD REDEMPTION 2 TRAILER 2 YAYINLANDI

RED DEAD REDEMPTION 2 TRAILER 2 YAYINLANDI

Rockstar yaptığı oyunlarla kendinden bahsettiren bir şirket. Genellikle çılgın ve macera arayan kitlelere özgü ve gerçekçiliği her geçen gün artan oyunlar yapıyor. Yeni oyunları çıkacağı zaman insanlar sabırsızlıkla bekliyor.
Uyguladığı oyun hikayesi,oyun motoru ve açık dünya gibi özellikler oyun dünyasında kullanıcıların, şirketin nerdeyse çıkardığı tüm oyunları takip etmesine neden oluyor. Oyunseverlerin en çok beklediği GTA ve Red Dead Redemption serilerinin yenilerinin çıkması büyük olay oluyor.
red-dead-redemption-list-01

Açık Dünya ve Kovboylar
Red Dead Redemption 2 bir açık dünya oyunu ve kovboylar zamanında geçiyor. Kahramanımız o yüzyıla ait her ne varsa hepsini oyunun içinde yaşıyor. At ile tren kovalama, kasaba ortasında silahların kavuşması ve salonlarda güzel kadınların dansları ve kavgalar hepsi mevcut. Tabiki oyunun hikaye modunda da bizleri oldukça heyecanlı ve macera dolu sahneler bekliyor.




Kovboy Oyunu 2018’de
Rockstar oyunlarını diğer şirketlere göre biraz daha geç satışa sunuyor. Bunun nedenlerinden biri oyunun herhangi bir sorun vermemesi için son ana kadar kontrol edilmesi ve bazen senaristlerin oyunda fazla olduğunu düşündükleri bölümleri silmek için terettüt etmesi. Oyunlar oyunseverler için kısa olarak gözükse de oyunun yapımcıları çok büyük dosya yüklerinden tasarruf etmek için istemeyerek bazı bölümleri koymuyorlar. Ancak bazı güncellemeler de veya ek paketlerde bu tür bölümleri açarak hem devamlılık sağlıyorlar hemde senaristlerin isteklerini yerine getiriyorlar.Bu yüzden kovboylar zamanında geçen bu açık dünya oyunu 2018 baharında oyunseverlere sunulacak.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir