IPHONE 8 EKRANLARINA NE OLUYOR?

IPHONE 8 EKRANLARINA NE OLUYOR?

Apple geçtiğimiz aylarda ürünlerini tanıtmış ve birçok yenilik, geliştirme ile takipçilerinin olumlu tepkilerini almıştı. Yıllardır Apple kullanıcılarının beklediği birçok özelliği sonunda kullanıcılara sunan Apple ayrıca sorun ve hatalara da çözüm olması için ios 11 yazılımını yayınlamıştı. Önce yazılımdan kaynaklı sorunlar ortaya çıkmaya başladı şimdi ise satışı gerçekleşen bazı ülkelerde Iphone 8 ve 8 Plus’ın ekran sorunları ortaya çıktı.

BATARYA EKRANI CİHAZDAN SÖKÜYOR.
Apple’ın son amiral gemilerinde bataryanın bir sorundan kaynaklı olarak şişerek ekrana baskı yaptığı ve ekranın cihazdan ayrılmasına deforme olmasına neden olduğu iddia ediliyor. Bu iddiaların bazı kullanıcılarla sosyal medya da paylaşılması üzerine Apple’dan resmi olarak sorunla ilgili araştırma yapıldığı bilgisi geldi. Japonya,Tayvan,Kanada,Çin,Yunanistan ve Hong Kong gibi birçok ülkede kullanıcıların batarya ekranı cihazdan söküyor şikayetleri sosyal medya’da gündem olmuştu. Kullanıcılar Iphone 8 ekranlarına ne oluyor ve acaba bataryalarda patlama olur mu endişesi ile Apple mağazalarına ve iletişim merkezlerine akın etti.




KAÇ CİHAZDA GÖRÜLDÜ?
Şuan için 7 cihazda böyle bir sorunla karşılaşan kullanıcılar sorunun giderek yaygınlaşmasından ve batarya patlamaları olmasından endişe ediyor.

HANGİ BATARYA KULLANILIYOR?
Iphone 8 ve 8 Plus cihazlarında LG Chem ve Samsung SDI firmalarının geliştirdiği bataryalar kullanılıyor. Ayrıca bazı bataryaların Tayvan merkezli Simplo Technologies tarafınfan sağlandığı da biliniyor. Apple araştırmaları sonucu bataryanın neden şiştiği ve ekrana neden zarar verdiği konusunda kesin bir bilgiye ulaşacaktır. Umarız bu zamana kadar kullanıcıların endişeleri gerçekleşmez.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir