29 Nisan 2024 , Pazartesi

2018 YERİNE 2017 YILINA GELDİM

2048 YILINDAN GELDİĞİNİ İDDİA EDEN ADAM GÖZALTINA ALINDI

ABD’de kendisini zaman yolcusu olarak tanıtan ve 2048 yılından geldiğini iddia eden bir adam polisler tarafından gözaltına alındı.
GELECEKTEN GELDİĞİNİ İDDAİ EDEN ADAM GÖZALTINA ALINDI
ABD’nin Wyoming eyaletinde 2048 yılından geldiğini iddia eden Bryant Johnson polislere zorluk çıkardı.911 acil durum birimine düşen bir ihbarda sarhoş birinin belediye başkanı ile görüşmeye çalıştığı ve güvenliklere zorluk çıkardığı iddia edildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısı sakinleştirmeye çalıştı. Sarhoş olduğu anlaşılan ve kendisinin 2048 yılından geldiğini iddia eden Bryant Johnson polis ekiplerinin sakinleştirme çabaları karşılık vermeyince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
2018 YILINA GELECEKTİM 2017 YILINA GELDİM
Bryant Johnson’ın iddialarına göre 2018 yılında dünyayı uzaylıların istila etmeye başladığını ve kendisinin 2048 yılından gelerek belediye başkanını uyarmak istediğini ancak bunu anlayan uzaylıların kendisini sarhoş ettiğini belirtti. Aslında 2018 yılına gelmek istediğini ama yanlışlıkla 2017 yılına geldiğini belirten adam gerekli işlemlerin yapılması için göz altına alındı. Olay dünya basınına kadar ulaştı ancak yetkililerden detaylı bir açıklama gelmedi.



PEKİ ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN MÜ?
Bazı bilim insanlarına göre mümkün olmakla beraber bazıları içinse tam anlamıyla bir paradoks. Ancak internette ve youtube gibi sosyal medya platformlarında kendilerini zaman yolcusu olarak tanıtanlar ve hatta video çekenler bile var. Ancak bilimsel olarak net bir belirliliğe kavuşamamakla birlikte bazı paradoks ve toerilerle tam olarak akıl karışıklılığına neden oluyor.
İşte kendi yaşlı halinin gelecekten geldiğini iddia eden adam videosu;http://https://youtu.be/Ntszk-do_Kg

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir