WHATSAPP’A SNAPCHAT ÖZELLİĞİ

WHATSAPP’A SNAPCHAT ÖZELLİĞİ

Whatsapp çağımızın anlık mesajlaşma uygulaması. Birçok kişi gün içinde işlerini buradan hallediyor. Yazışmalarını gerçekleştiriyor. Hatta pc platformuna indirilebilmesi ile kullanışlılığı her geçen gün artıyor. Bu popülerliğini arttırmak isteyen Whatsapp her geçen gün yeni güncelleştirmeler yayınlayarak kullanıcılarını bünyesinde tutmaya başarı ile devam ediyor.



Son yapılan güncellemeler ile rakibi Facebook Messenger ve Snapchat’e yakın özellikler barındıran sosyal mesajlaşma uygulaması iddialara göre yeni yapacağı güncelleme ile Snapchat’e iyice rakip olacak gibi.

Untitled-1

Geçtiğimiz günlerde gelen ”atılan mesajı silme” özelliği kullanıma sunulmuştu. Bu güncelleme ile kullanıcıları arasında dahada popüler olan Whatsapp, son getireceği güncellemeyle şimdiden gündem oldu.

0x0-snapchatte-artik-herkes-konum-etiketi-yapabilecek-1498118413484

WABetaInfo’nun iddialarına göre Whatsapp Snapchat’te bulunan saat etiketine benzer özelliklerde bir lokasyon etiketi ile karşımıza çıkabilir. Şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapılmasa da iddialar gündem oluşturmakla kalmadı kullanıcılar arasında heyecanda yarattı.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir