CANON POWERSHOT G1X MARK III TANITILDI!

CANON POWERSHOT G1X MARK III TANITILDI!

Fotoğraf tutkunlarının uzun zamandır beklediği Japon devi tarafından tanıtıldı. Canon DSLR modellerinde kullandığı teknoloji ve geliştirmeleri kompakt modellerde kullanmaya devam ediyor. Bu türde yeni ürünü Canon Powershot G1X Mark III tanıtıldı.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Canon 80D modelinde yer verdiği görüntü sensörü, Powershot G1X Mark III ismi ile tanıtılan kompakt model fotoğraf makinesinde kullanılacak. 24-72 mm fokal uzunluğa ve tümleşik lensle donatılan cihaz f/2.8- f/5.6 diyafram açıklığı ile göz dolduruyor.

APS-C türündeki 24.2 Megapiksel çözünürlüklü görüntü sensörü Dual Pixel Autofocus teknolojisi ile donatılmış. Sensörün Canon M5 ve M6 aynasız fotoğraf makinelerinde kullanıldığını da unutmayalım. Ayrıca Canon Powershot G1X Mark III fotoğraf makinesinde DIGIC 7 görüntü işlemcisi de kullanılmakta.



3 inç boyutlu ve 270 derece dönebilen dokunmatik bir ekrana da sahip olan Canon Powershot G1X Mark III, hareketli ekran yapısı ve selfie tutkunları için ideal tasarlanmış. Canon Powershot G1X Mark III 4K video çekemiyor ancak, 1080P çözünürlükte 60FPS video kayıt özelliği mevcut. Ayrıca 100-25,600 ISO aralığına sahip bir kamerası var.

Gelişen teknoloji ile Bluetooth,Wifi ve NFC gibi bağlantıları da destekleyen Canon Powershot G1X Mark III takip odak 7FPS, odak takipsiz 9FPS hızında seri çekimler gerçekleştirebiliyor.

CANON POWERSHOT G1X MARK III FİYATI NEDİR?

Canon Powershot G1X Mark III modelinin satış fiyatı ise 1299 dolar olarak açıklandı. Bu fiyatlara döviz kuru ve vergi gibi etkenler de eklenerek tahmini 6 Bin TL bandından satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir