FOTOĞRAF TUTKUNLARINI SEVİNDİREN HABER

CANON YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Fotoğraf dünyasında ağırlıklı olarak kendinden bahsettiren ve kamera,objektif,filtreler,yazıcılar,fotoğraf baskı cihazları gibi birçok ürün gamında teknoloji ve ürün geliştiren Japon devi, geçtiğimiz günlerde yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. En yeni ürünleri ve teknolojilerini tanıttığı Brandnews 17 etkinliği Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Etkinliğe birçok ulusal ve yerel basın mensubu da katıldı. Ayrıca teknoloji tutkunları ve fotoğrafçılık ile ilgilenenlerde oradaydı.



YAZICILAR,FOTOĞRAF MAKİNELERİ HEPSİ ETKİNLİKTE TANITILDI
Gerçekleştirilen etkinlikte Japon firmasının yeni yazıcısı Pıxma G Serisi, Canon fotoğraf makineleri ve herkesin heyecanla beklediği Canon EOS C200 cihazı görüntüleme bileşikleri tanıtıldı.Ayrıca fotoğraf tutkunlarının beklediği DSLR ve SLR cihazlar ve teknik geliştirmeleri de tanıtıldı.
TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ PAZARLAMA MÜDÜRÜ ETKİNLİKTE BASIN MENSUPLARININ SORULARINI CEVAPLADI
Firmanın Tüketici Ürünleri Pazarlama Müdürü Yavuz Bahadıroğlu Canon’un sadece fotoğraf alanında değil,görüntüleme,düzenleme,yedekleme ve baskı alanlarında da güçlü hale geldiğini belirterek,başarılarının sırrının bütçelerinin yüzde 8 gibi bir kısmını AR-GE yatırımlarına ayırmaktan geçtiğini belirtti.

BRANDNEWS ZİYARETÇİLERİNE EN YENİLERİ YAKINDAN GÖSTERDİ
Japon firmasının DSLR ve SLR modellerinde geçmişten beri verdiği ürünler ve başarılar ortada. Bunun farkında olan ve fotoğraf tutkusu olan veya profesyonel olarak fotoğrafçılık mesleğini yerine getirenler Canon’un yeni cihazlarını görmeye Brandnews 17 etkinliğine geldi. Burada bu yıl tasarlanan EOS 200D cihazını deneme şansını yakaladılar.

Ayrıca birçok kişinin merakla beklediği dünyanın en hafif DSLR fotoğraf makinesi olan ve 3 inç boyutunda, 180 derece dönebilen EOS M100’de ziyaretçilerin odak noktasında idi.Cihazın dokunmatik ekranı ve yeni yazılımları ziyaretçilerden tam not aldı. Bunlarla birlikte 4K görüntü kalitesinde olan LCOS Projeksiyon Cihazı 4K501ST de katılımcıların ilgisini çekti.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir