25 Nisan 2024 , Perşembe

CALL OF DUTY WWII LIVE ACTION FRAGMAN :D

CALL OF DUTY WWII LIVE ACTION FRAGMAN

Call Of Duty hayranlarının dört gözle beklediği yeni 2. Dünya Savaşı temalı oyunu Call Of Duty WWII her geçen gün yeni fragmanları ve görselleri ile dikkatleri üstüne çekiyor. Sledgehammer Games ve Activision ortaklı COD WWII iki haftaya kadar çıkıcak ancak her yeni gün yeni fragmanlar ve görseller yayınlanıyor. Buda Call Of Duty hayranlarını sevindiriyor.



LIVE ACTION FRAGMAN YAYINLANDI

Son zamanlarda oyun dünyasında Live Action videolar çok popüler, birçok şirket geliştirdikleri oyunların içerik ve oynanış görsellerine ek Live Action videoları yayınlayarak ilgileri üzerine çekiyor. Büyük bütçelerle ve kaliteli prodüksiyon ile yapılmakta olan bu videolara birçok örnek vermek mümkün. Örneğin; Middle- Earth: Shadow of War, Fallout 4, Destiny 2, Mario+Rabbids: Kingdom Battle ve Need for Speed gibi büyük yapımlar da Live-Action videolara sahip.

YAŞLANDIK DEDİLER:D

Uzun zamandır 2.Dünya Savaşı oyunu çıkarmayan COD ve Activision çekilen Live Action videosunda oyunun hayranlarından yaşlandık ve çoluk çocuğa karıştık espirileri yapılarak yeni oyunun heyecanla bir an evvel çıkmasına vurgu yapılıyor. 2. Dünya Savaşı oyunları ile Call Of Duty’le tanışmış kuşaklara gönderme yapılarak oyunun hayranlarına az bir zaman kaldı deniliyor.

NE ZAMAN ÇIKICAK?

Şirketten yapılan açıklamalara göre Call Of Duty WWII 3 Kasım tarihinde piyasaya ve hayranlarına sunulacak. Oyunu PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında oynayabilirsiniz.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir