4000 mAh’LIK CANAVAR

4000 mAh’LIK CANAVAR

Huawei yeni akıllı telefonu Mate 10 ile sınırları alt üst etti. Çin’li teknoloji devi Huawei 4000 mAh değerinde bataryaya sahip yeni cihazının tanıtımını gerçekleştirdi.
Huawei Mate 10 bataryası ile bir ilke sahip.



16 EKİM TARİHİNDE TANITILDI

16 Ekim tarihinde tanıtımı gerçekleştirilen ve Çin’li üreticinin amiral gemi olarak sınıflandırdığı akıllı telefon büyük ilgi gördü. Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro isimli iki cihazı ile dikkatleri üzerine çeken Huawei, batarya gücü ile de oldukça farklı bir seçenek sunuyor. Her iki modelde de yer alan 4000 mAh batarya kapasitesi ile rakiplerine nazaran oldukça farklı bir performans sunuyor. Bu farkın batarya alanında elde edilen güvenilirlik sertifikası ile taçlandırması da işin ayrı bir önemli noktası.

NUJGYUG1

2 GÜN KULLANMA SÜRESİ

Huawei yeni akıllı cihazları Mate 10 ve Mate 10 Pro ile telefonun bataryasının 2 güne kadar kullanım süresi olacağını iddia ediyor ve SuperCharge özelliğinin altını çiziyor. Bu hızlı şarj teknolojisi, sadece 20 dakikalık şarj ile tam gün kullanım sunması ile de ön planda. Çin’de operatörlerin 5G servis verdikleri biliniyor. Bu nedenle Çin’li üretici hem kendi piyasası için hemde diğer piyasalar için önemli olan batarya geliştirmeleri sunuyor. 5G çok daha hızlı veri aktarımı ve telefonla görüşmek demek ancak aynı zamanda hız batarya tüketiminde de hızlı düşüşler demek. İşte Çin’li teknoloji devi bu ayrıntıyı ön plana çıkararak en iyi batarya kapasitesi, hızlı şarj ve entegre bir yazılım ile kullanıcıların prize ve fişe oldukça uzun aralıklarla uğramasını sağlıyor. SuperCharge teknolojisi, ürün sertifikasyon servisleri sağlayan Alman TÜV Rheinland tarafından güvenlik sertifikası alan ilk hızlı şarj sistemi oldu. TÜV bu sertifikayı verirken ürünü birçok testten geçiriyor. Yüzlerce kez hızlı şarj ediyor,düşme testlerine sokuyor ve yüksek sıcaklık vererek tepkilerini ölçüyor. Çin’li teknoloji devi bu yolla batarya konusunda herhangi bir sorun yaşamamak istiyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir