24 Nisan 2024 , Çarşamba

XBOX ONE’A GÜNCELLEME GELDİ

XBOX ONE’A GÜNCELLEME GELDİ

Xbox sahiplerinin uzun zamandır beklediği ve yeni özellikleri merak ettiği güncellemesi sonunda yayınlandı. Xbox kullanıcılarının artık yeni bir arayüzle ve sayısız özellikle konsollarını kullanabilmesi bekleniyor. Microsoft’dan yapılan açıklamada yeni güncelleme ile ana ekran, rehber ve topluluk gibi sekmeler de yeni geliştirmeler mevcut.



YENİ GELİŞTİRMELER EKLENDİ

Xbox One kullanıcılarının beklediği yeni arayüz ve rehber gibi özelliklere ek olarak Microsoft’un geliştirdiği Xbox Insiders ile kullanıcılardan gelen istekler ve giderilmesi istenilen hatalarda giderildi. Yeni güncelleme ile Home ekranında kişiselleştirmeleri yapmanız mevcut. Klasikleşen Metro tasarım ve karelerle bölünen ekran artık istediğiniz hıza kavuştu, ayrıca istediğiniz kişileri bir oyuna ve müzik listesine ekleyebileceksiniz. Yine Guide olarak bilinen rehber sekmesinin arayüzü de değişti. Artık alt sekmeler arasında geçiş yapmak daha hızlı ve kolay oldu. Aynı ekranda artık ”Oyundaki Arkadaşlar” bölümünden sizinle aynı oyunda olan kullanıcıları görüntüleyebiliyorsunuz.

UntitledDFSDFSF-1

SONBAHAR GÜNCELLEMESİ
Xbox bu güncellemeye Sonbahar Güncellemesi adını verdi.Bu güncelleme ile cihazınız uyku modunda olsa dahi bildirimlere ve aktivitelere ulaşabileceksiniz.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir