24 Nisan 2024 , Çarşamba

GRAN TURISMO GT SPORT PLAYSTATION 4 DE

GRAN TURISMO GT SPORT PLAYSTATION 4 DE

Ödüllü yarış simülatörü serisi Garn Turismo yeni oyunu GT Sport ile PlayStatiom 4 platformuna geldi. Oyunseverlerin heyecanla beklediği Gran Turismo GT Sport gerçek yarış simülatörü olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Gerçek motor sporları dünyasının resmi olarak tanınan ilk oyunu Gran Turismo merakla beklenen yeni oyunu GT Sport oyun severlerin beğenisine sunuldu. PlayStation 4 platformuna çıkan ilk Gran Turismo oyunu olan Gt Sport, oyunculara dünyanın en harika araçları ile adrenalinin doruklarını yaşatıyor.



PS 4 PRO VE PS VR DA OYUN KEYFİ EN ÜST SEVİYEDE

PlayStation yetkililerince yapılan açıklamalarda GT Sport oyununun PS 4 Pro ve PS VR da oyun kalitesini en üst seviyede yaşatacağını vurguladı. Ayrıca geleceğin otomobillerini şimdiden oyunseverlere sunan oyun,fantastik yol araçlarının GT Sport ile sanal dünyada hayat bulmasını sağlıyor. oyuncular kendi yarışları için kendi tasarımlarını gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca bu tasarımları arkadaşları ile de paylaşabiliyorlar.

SFDFDFDE1

19 FARKLI PİST

Serinin yeni oyununda 19 farklı pistte yarış gerçekleştiriliyor. En popüler olan pistlerden Nordschleife bulunduğu yeri korurken yeni pistler ile efsanevi Tokyo Expressway ile Northern Isle Spedway ve ABD Rocky Dağları pistleri ise dikkat çekici durumda.

YENİ BAŞLAYANLAR HEMEN ADAPTE OLACAK

GT Sport geliştirilmiş kontrol mekanizması ve oyuncunun gerçek otomobil kullanma hissi ile yeni başlayanlara bile kolaylıkla adapte olunacak bir oyun zevki sunuyor. İlk Gran Turismo’nun ilkeleri saklı kalarak geliştirilen yeni fizik motoru hem yeni başlayanlara hem de ustalara uygun hale getirildi. Oyun içerisinde frene basmak ve bir virajı almak gibi temel yetenekler yeni başlayanlar için oldukça kolay.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir