20 Nisan 2024 , Cumartesi

GS FB DERBİSİ BU PAZAR

GS FB DERBİSİ BU PAZAR

Avrupa’nın tarihi derbilerinden olan ve Asya ile Avrupa’nın 100 yılı aşan ezeli rekabetine şahit olunan dev derbi bu hafta sonu İstanbul’da gerçekleşecek. GS’ın lige iyi başlaması ve devamını getirmek istemesi ezeli rakibine karşı üstünlük kurmasını sağlayacak mı? FB ligde gidişatını değiştirebilecek mi? Her şey bu derbi ile belli olmayacak ama yüz yılı aşmış olan ezeli rekabet ebedi dostluk bakalım bu pazar bize ne gösterecek.



Galatasaray Fenerbahçe maçı 22 Ekim Pazar günü saat 19.30’da oynanacak. Galatasaray – Fenerbahçe maçı beIN Sports’tan canlı yayınlanacak. Dev derbi TT Arena’da oynanacak.

BaşlıksıSSDFSCz-1

DERBİNİN HAKEMİ KİM OLACAK?

Dev derbinin hakemi Cüneyt Çelik olacak. FB’nin Arena da 9. randevusu olacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun olarak belirtildi. Hüseyin Göçek ise derbi de dördüncü hakem olarak görev alacak.

ZADSXCSCX

Çakır, bu güne kadar iki takımın 10 derbisini yönetti. Bu derbilerin de 3 kez GS, 6 kez FB kazandı. 1 maçta ise kazanan çıkmadı.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir