GS FB DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI

GS FB DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI

Pazar günü saat 19:30’da TT Arena’da gerçekleşen Avrupa ve Asya’nın en kritik derbisi dün berabere sonuçlandı. 100 yılı geçen ezeli rekabet pazar gecesi kendisini gösterdi. Ligde iyi bir performans sergileyen GS ezeli rakibi FB’yi yenerek ligde moralini daha da yükseltmek istiyordu. FB’de ligde gidişatını değiştirmek ve ezeli rakibini kendi evinde yenerek taraftar ve yönetim arasında oluşan kopukluğu gidermek istiyordu. Bu nedenle milyonları ekran başına toplayan Avrupa’nın en büyük maçı olan GS FB derbisi iki takımında istediği gibi bitmedi.



KIRMIZI KARTLAR VE KALEOGRAFİ

Süper Lig’in 9. haftasında GS FB’yi evinde konuk etti. Maça damgasını vuran GS taraftarının Arena’da gerçekleştirdiği kaleografiler oldu. 73. dakikada Belhanda’nın kırmızı kart görmesi de maçın ilgi odağı oldu. İki takımında lig için ve ezeli rakebet için kazanma hırsı ile çıktığı maçta kazanan taraf çıkmadı. GS FB derbisi sıfır sıfırlık bir skorla tamamlandı.

LİGDEKİ DURUM

GS puanını 23’e FB puanını ise 15’e yükseltti. Bu skorlarla birlikte GS’ın liderliği devam ederken FB ligde durumunu stabil hale getirdi. Sezonun devamında nasıl bir performans sergilenir bilinmemekle birlikte Avrupa’nın dev derbisi beraberlikle bitmiş oldu. Gözler şimdiden FB’nin ev sahipliğini yapacağı dev derbiye kilitlendi.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir