27 Nisan 2024 , Cumartesi

IOS 11.0.3 BEZDİRDİ

IOS 11.0.3 BEZDİRDİ

Apple yeni sürümü IOS 11’i tanıttığı günden beri sürekli hata ve sorunları gidermek için yeni sürümler yayınlıyor.Ancak her seferinde sorunlar çözülmediği gibi daha da artıyor. Kullanıcıların büyük bir kısmı Apple destek hattına ve sosyal medya hesaplarına başlarına gelen sorunları yazarak hataların çözülmesini istiyor.



EN SON 11.0.3 SÜRÜMÜ HATALARI SONLANDIRACAKTI

Apple geri bildirimler ile belirlenen hataları gidermek için üç farklı sürüm yayınladı. Son sürümde de çeşitli hataların giderileceğini belirtti. Ancak hiçte beklendiği gibi olmadı. Özellikle Iphone 7, 7 Plus modellerinde bataryanın Iphone 6 modeli gibi çabucak bitme sorunları yaşattı. Ayrıca birçok kullanıcı Bluetooth bağlantısı sırasında ve ses merkezlerinde sorunlar yaşadığını duyurdu. Bunlara ek parmak izini okumaması, home tuşunun çalışmaması veya ağır çalışması ve akıllı saat Iwatch gibi cihazlarla entegre olamaması da iddialar arasında.

KULLANICILAR DURUMDAN ŞİKAYETÇİ

Amerika ve Avrupa Twitter ve destek sayfalarında Apple her gün tepkilere maruz kalıyor. Birçok kullanıcı cihazlarının donmuş bir Iphone 6 ve 5 modeline dönüştüğünü iddia ediyor. Ayrıca telefon açıkken ulaşılamıyor olarak gözükmesi ve bataryanın aşırı ısınıp hemen bitmesi de iddialar arasında. Apple ise yeni sürüm ile sorunların çözüleceğini düşünüyor. Yeni bir sürümün ise Kasım ayı sonu gibi geleceği iddialar arasında.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir