YERLİ SILEO AVRUPA’DA BEĞENİLDİ

YERLİ SILEO AVRUPA’DA BEĞENİLDİ

Türkiye’de üretilen ve elektrikli otobüs konusunda önemli gelişmler sağlayan Bozankaya firması, Busworld Europe 2017 fuarında çevre dostu 4 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 4 saatte şarj edilebilen otobüs tek seferde yaklaşık 400 KM yol alabiliyor.



BUSWORLD EUROPE 2017 DE TANITILDI

İkinci nesil elektrikli otobüs SILEO, Belçika’nın Kortrijk kentinde gerçekleştirilen Busworld Europe 2017 fuarında tanıtıldı. Birçok ülke ve firmanın katıldığı fuarda 400 KM yol alma kapasitesi ve elektrikle çalışan motoru ile SILEO ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Çevre dostu, sessiz ve rakiplerinden daha verimli olan SILEO 10,12,18 ve 25 metre uzunluk seçenekleri ile farklı şehir ve nüfus etkenlerine göre tasarlandı.

SDSFSCF

ELEKTRİKLİ OTOBÜS TERCİHİNDE ÖNEMLİ BİR YERDE

Yolcu kapasitesi 75 ile 232 arasında değişen ve farklı kent yapılarına göre tasarlanan yapısı ile tercih nedeni oluşturan SILEO, güç kaybı yaşamadan yaklaşık 400 KM kesintisiz yol alma kapasitesine sahip. Ayrıca 4 saat gibi bir sürede bataryalarının dolması da dikkat çekici. Firmanın ilk modelinin 4 yıl önce tanıttığı 2,5 yıldır da SILEO modeli ile çalıştıkları belirtilerek. Türkiye’de yapılan 7 ihaleyi kazandıklarını, birçok ilde ekonomik ve teknolojik olarak tercih edildiklerinin altını çiziyorlar.

BaşlıksıSDCSDCSCSz-1

50 YIL SONRA PETROL BİTİYOR

Elektrikli motor ve otomobil sektörü her geçen gün gelişiyor. Özellikle Avrupa ve ABD katı yakıtlardan alternatif enerji sistemlerine geçişi başlattı. Fransa, Almanya gibi birçok ülke dizel ve benzinli araçların satışını 2019 yılından sonra yasakladı. Artık otomobil sektörü elektrikli ve çevre dostu motorlarla kendini geliştirmeye çalışıyor. Ülkemizde otomotiv sanayi gelişmiş bir üretime sahip ve bu yenilikleri takip ederek etkisini arttırmaya çalışıyor. Umarız çevre dostu bu sistemler daha da geliştirilir ve ülkemizde de geniş şekilde kullanılır hale gelir. Çünkü 50 yıl sonra petrol bittiğinde yeni nesil sanayi kültürüne entegre olmalıyız, böylelikle hem çevre dostu bir sanayiye hemde gelişmiş bir ekonomiye sahip oluruz.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir