LADA NIVA YENİDEN

LADA NİVA YENİDEN YOLLARDA

Ladanın-Yeni-Otomobili

Lada 1976 yılından beri ürettiği efsaneyi tekrar  vitrine çıkardı.

Lada geçmişi 1976 yılına kadar giden 4×4 özelliğe sahip yekpare kasa off road aracını yeniden üretmek için çalışmalara başladı.

Off road dediğimizde aklımıza gelen Niva uzun bir aradan sonra yollarda kendinden söz ettirecek. Üretildiği yıllarda sürekli dört  çeker oluşu, yekpare kasa ve arazi şartlarına uygunluğu sayesinde fenomen haline gelen Niva, Lada’nın dünya pazarına yeniden açılışının ilk adımı olacak.

ladaniva40years1-1000x562Arazi Aracı Tutkunları Bekleyişte

Ülkemizde de hali hazırda eski modellerinin bile satışının kolaylıkla gerçekleştiği ve arazi  tutkunlarının tercih sıralamasında üst seviyelerde olan araç meraklılarının çıkışı için gün saymasına neden oluyor. Firmadan yapılan açıklamalarda aracın bilinen yapısının çok bozulmayacağını, ancak yeni teknoloji ve gelişmelerinde etkili bir biçimde kullanılacağı açıklandı.

 



Lada Niva Ne Zaman Yollarda Olacak?

Firmadan yapılan açıklamalarda 2018 sonbaharında piyasaya çıkması beklenen Niva’nın çalışmaları devam ediyor. Ancak ülkemize 2019 yılı gibi gelebileceği tahmin ediliyor. 1986 yılından 1993 yılına kadar en çok ithal edilen otomobil kabul edilen Niva’nın gecikmeli gelişi ne kadar üzücü olsa da hayranları ve kullanıcılarının şimdiden yollarda görmek için sabırsızlandığı anlaşılıyor.

77aa4dae1c9fca1f4f28ccdfa6ef9a90

Fiyatı Ne Olacak?

Lada firmasının  on bin  dolar olarak belirlediği fiyat, ülkemizdeki vergi  politikaları ve kur dengesizliği nedeni ile şuan netleşmiş değil ancak, sınıfı SUV araçlarla aynı fiyatta olacağı ithalatçı firmanın lansman ve kampanyaları ile  piyasadaki SUV araçlarla rekabet edeceği kesin.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2017 EN POPÜLER YOUTUBE VİDEOLARI

2017 EN POPÜLER YOUTUBE VİDEOLARI 2017 yılının en popüler videoları belli oldu. Rewind 2017 adı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir