NETFLIX’DE BARIŞ MANÇO HEYECANI

NETFLIX’DE BARIŞ MANÇO HEYECANI

Netflix’in ikinci sezon izleyici ile buluşacak dizisi Stranger Things, yayınladığı fragmanda Türkiye izleyicisini etkileyen bir detay gözlerden kaçmadı. Yeni sezon bölümü heyecanla beklenen Stranger Things yeni yayınladığı fragmanda Barış Manço’nun Dönence adlı eserini kullandı. Türkiye pazarında izleyici çekmeye çalışan Netflix’in bu adımı oldukça şaşkınlık yarattı.

STRANGER THİNGS DÖNENCE

Netflix’in merakla beklenen dizisi Stranger Things 1991 yılında Barış Manço’ya ait Sözüm Meclisten Dışarı albümünden Dönence şarkısı ile ülkemizde heyecan yarattı. Dizinin Türkiye izleyicisine hitap için böyle bir taktik uyguladığı ve daha fazla takipçi çekme isteği Dönence’nin kullanılmasına neden oldu. Fragman yayınlandıktan sonra sosyal medya’da gündem haline geldi. Birçok izleyici ilk kez Stranger Things dizisine ulaşmaya çalıştı ve fragman tekrar tekrar izlendi. Şarkının verdiği duygu ile dizinin teması birleşince şahane bir görsel ortaya çıkmış. Ayrıca dünya genelinde tanınan Barış Manço’nun bu eserinin kullanılması da insanlarda heyecan yarattı.



SON ZAMANLARDA ZARAR EDİYOR

Son zamanlarda zarar eden ve gerçekleşen bu durumdan çıkmaya çalışan Netflix elinde bulundurduğu önemli bir yapım olan Stranger Things ile büyük beğeni toplamış ve gündem oluşturmuştu. Winona Ryder’in oyunculuk performansı ile görsel etkenler de eklenince ortaya görsel bir şölen çıkmıştı. Netflix anlaşılan bu politikasını devam ettirerek yeni yılda zarar etmekten kurtulmak istiyor.

27 EKİMDE YAYINLANACAK

Stranger Things 27 Ekim’de tüm bölümleri aynı anda Netflix platformunda yayınlanacak. Belki Barış Manço eserlerinin devamı gelir veya bizden bişeylerde kullanılabilir ne dersiniz?

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir