DEADPOOL RESMİ POSTERİ YAYINLANDI

DEADPOOL RESMİ POSTERİ YAYINLANDI 😀

Deadpool hayranları çizgi roman ve animasyonları ile anti kahramanın büyük takipçisi durumunda. Böyle olunca geçtiğimiz yıllarda Deadpool sinemaya aktarılmış ve büyük başarılar kazanmıştı. Hayranlarına film sonunda devam filmi olmayacağını kendi ağzından duyuran Deadpool kısa süre hayranlarını üzmüş daha sonra hemen devam filmi olacağını söyleyerek hayranlarını sevindirmişti. Durum böyle olunca devam filmi için yapımcı şirket çalışmalara başladı.



İlk fragman geçtiğimiz aylarda yayınlanmış ve bizleri kahkahaya boğmuştu. Daha sonra ki dönemde resmi bir açıklama yapılmasa da filmin çekilmeyeceği iddia edilmişti. Ancak şimdi sosyal medyaya düşen resmi poster hayranları hem meraklandırdı hemde sevindirdi. Devam filminin geleceği umudu Deadpool hayranlarına büyük moral oldu.

ŞÜKRAN GÜNÜNE GÖNDERME YAPTI

Deadpool-2_1

Deadpool resmi posteri hem film afişi hakkında bilgi vermiş oldu. Hemde ev hanımlarına hitap eden Good Housekeeping isimli derginin kapağında yer aldı. Deadpool 2 afişinde şükran günü masasında olan Deadpool karakteri ile sevenlerini kahkahaya boğdu. Şükran gününde hindili aile yemeği teması işlenen afişte Deadpool yine kendinden bahsettiriyor.
Deadpool 2 2018 yılında vizyona girecek. Filmde Cable ve Domino da yer alacak. Deadpool hayranları sabırsızlıkla yeni filmi bekliyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir