DAREDEVIL SEZON 3 KINGPIN GERİ DÖNÜYOR!

DAREDEVIL SEZON 3 KINGPIN GERİ DÖNÜYOR!

Daredevil sezon 3 heyecanla bekleniyor. Çoğu izleyici için Marvel’ın dizi kültüründeki en başarılı yapım olarak algılanan dizi, yeni sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümler beklenirken Netflix bir sürpriz ile izleyiciyi sevindirdi.



Herkesin bildiği gibi Vincent D’Onofrio ilk sezonda Marvel evrenin en güçlü antagonist karakterine Wilson Fisk(Kingpin)’e hayat veriyordu. Ortaya koyduğu performansı ile dizinin kalitesini nirvanaya çıkarmıştı, yeniden Daredevil kadrosuna katılan oyuncu yeni sezonda dizi hayranlarına sürpriz yapmış olacak.

DAREDEVIL’A KINGPIN SÜRPRİZİ

Daredevil dizisine Kingpin sürprizi heyecana neden oldu. Yeni bölümler 2018 başlarında izleyici ile buluşacak. Deadline’ı iddialarına göre, D’Onofrio yeni sezonda Kingpin rolüyle hayranlarına karşısına geri gelecek. Elbette tek bir kaynaktan gelen bu bilgi güvenilir olmaya bilir. Ancak birçok sosyal medya ve blogda da bu iddiaların dile getirilmesi gerçek olacağına kanıt.

DAREDEVİL1

İddiaların ardından ünlü aktör Twitter hesabından kapak fotoğrafını değiştirerek Kingpin fotoğrafı koydu. Bu olaydan sonra Marvel TV bölümünden Jeph Loeb bir açıklama yaparak bilginin doğruluğunu teyit etti. Şimdi dizinin hayranlarının tek istediği yeni sezon tarihinin biran evvel gelmesi.

IMDB http://www.imdb.com/title/tt3322312/

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir