NİNJA KAPLUMBAĞALAR INJUSTICE 2 DE

NİNJA KAPLUMBAĞALAR INJUSTICE 2 DE

NetherRealm Studios ve Warner Bros. Interactive, Injustice 2 için 3. DLC Fighter Pack 3’ü tanıttı. Yayınlanan ilk videoda Atom ve Enchantress vardı. Videonun sonunda ise Ninja Kaplumbağalar görünüyor. Bu da oyun sevenleri heyecanlandırdı. Oyuna Ninja Kaplumbağlar’ında gelmesi oyun sevenler arasında ilginç tepkilere neden oldu. Bunun yanında Leonardo,Raphael,Michaelangelo ve Donatello tek bir karakter olarak oynanacak. Oyuncuların merakla beklediği bu mekaniğin nasıl yer alacağı herkes için sabırsızlıkla beklenilen bir durum.



EK PAKET 12 ARALIK’TA

Ek paketin ilk karakteri Atom, 12 Aralık’ta oyunda olacak. Ancak, Enchantress ve Ninja Kaplumbağalar için henüz bir tarih verilmiş değil. Oyuna her ay bir karakter geldiği biliniyor bu dikkate alındığında Ocak ayına kadar Ninja Kaplumbağaları oyunda görürüz diye düşünüyoruz.

injustice_2_tmnt

Oyundan ayrı olarak satılacak Fighter Pack 3;PC,Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında da olacak. Ayrıca oyunun içerisinde Injustice 2: Ultimate Edition ücretsiz olarak verilecek. Geçtiğimiz aylarda Hellboy’u da oyuna ekleyen Injustice 2 tutkunlarını memnun etmeye devam ediyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir