GTA VI PLAYSTATION 5’DEN ÖNCE ÇIKABİLİR

GTA VI PLAYSTATION 5’DEN ÖNCE ÇIKABİLİR

GTA VI oyun tutkunlarının heyecanla beklediği oyunlardan yer yer oyun hakkında süpriz çıkışlar olsa da şuan için belirlenmiş bir tarih yok. Ancak iddialar oyunun PlayStation 5’den önce çıkması muhtemel gözüküyor.



GTA V oyuncularının oyuna daha doyamadıkları ve binlerce kullanıcının internet sayfalarında oyun için saatlerini ayırdığını biliyoruz. Hatta multiplayer olarak oyunun en çok oynanan oyun olma özelliği de unutulmamalı. Bu hususlar düşünüldüğünde Rockstar Games GTA VI için acele etmekten vazgeçtiği düşünülüyordu. Ancak iddialar öyle ki GTA VI PlayStation 5’den önce çıkabilir gibi duruyor.

ROCKSTAR

TAHMİNİ NE ZAMAN ÇIKAR?

Tahmini olarak oyunun ne zaman çıkacağını sadece geçmişe bakarak hesaplayabiliriz. Örneğin GTA V 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için satışa sunulmuştu. Ancak çok kısa süre sonra PlayStation 4 piyasaya sürüldü ve Rockstar Games hem eski konsollara GTA V oyununu sattı hemde kısa bir sürede yeni konsollar için oyunun satışını sundu.

GTAVI

Ayrıca PlayStation 4 çıktıktan kısa bir süre sonra PC platformu içinde oyununun satışını sundu. Kısaca GTA V hem konsollara iki kere hemde PC platformuna bir kere satılarak farklı bir satış taktiği edindi.Dillendirilen iddialar arasında yakın zamanda GTA VI piyasaya çıkacak ve bir süre sonra da PlayStation 5 tanıtılacağı. Bu strateji ile Rockstar GTA VI oyununu farklı farklı platformlarda üst üste satmış olacak. Ancak sevindiren durum GTA VI’nın daha erken bir şekilde oyun tutkunlarının karşısına çıkması olacak.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir