24 Nisan 2024 , Çarşamba

IPHONE 7 PLUS ÜRETİMDEN KALDIRILDI!

IPHONE 7 PLUS ÜRETİMDEN KALDIRILDI!

Apple 12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği yeni ürün tanıtım etkinliğinde Iphone 8, 8 Plus ve X modellerini teknoloji tutkunlarına tanıtmıştı. Ayrıca IOS 11 sürümü ve Iwatch,Airpod,AppleTv 4K gibi yeni ürünlerininde gösterimini yapmıştı. Ancak 12 Eylül tarihinden itibaren IOS 11 ile ilgili sorunlar bitmezken birde bazı modellerde Iwatch aktif olmama sorunları çıkmıştı. Bunların üzerine Apple’ın Iphone 7 Plus 256 GB modelinin üretimini sonlandırması dikkatleri üzerine çekti. Cihazlarda ki çözülemeyen sorunların üretimin durmasına neden olduğu iddiası ortaya atıldı.



IPHONE 8 PLUS’IN ÖNÜNÜ AÇMAK MI?

Iphone 7 Plus 256 GB modeli hemen hemen Iphone 8 PLus ile aynı özelliklerde olmasına ek fiyat olarak daha uygun görülmesi, Apple yetkililerince yeni cihazın satışlarını etkilememesi için bir önlem olarak mı düşünüldü bilinmiyor? Ancak bir çok Iphone 7 Plus kullanıcısının şebeke sorunları ve home tuşu sorunları ile Apple destek hattına şikayetlerde bulundukları da iddialar arasında.

iphone xJPG

Iphone 7 ve 7 Plus modellerinin sorun ve hatalardan kaynaklı olarak Apple’a büyük kayıplar yarattığı ve bu kayıpları Iphone 8, 8 Plus ve X modeli ile kazanıma çevirmeye çalıştığı da iddialar arasında. Bu nedenle cihazın hem ekonomik kaygılarla hemde hata ve sorunlar nedeni ile üretimden kaldırıldığı söylenebilir.

ŞUAN PİYASADA OLAN 7 PLUS MODELLERİ SATILMAYA DEVAM EDECEK

Firmadan yapılan açıklamada şuan piyasada bulunan Iphone 7 Plus 256 GB modellerinin satışına devam edileceği belirtildi. Ancak stoklar bittiğinde yeni bir Iphone 7 Plus 256 GB üretimi gerçekleşmeyecek.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir