25 Nisan 2024 , Perşembe

TÜRKİYE YAPIMI OYUN STEAM’DE

TÜRKİYE YAPIMI OYUN STEAM’DE

Grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken Grim: Mystery Of Wasules piyasaya çıktı. Türkiye’de geliştirilen ve grafikleri ile oyun tutkunlarının dikkatini üzerine çeken oyun sonunda Steam’de satışa sunuldu.



ESKİŞEHİR’DE 5 KİŞİLİK BİR EKİP GELİŞTİRDİ

Eskişehir’de 5 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Grim: Mystery Of Wasules sonunda Steam platformunda kullanıcılara sunuldu. Studio Backstage tarafından geliştirilen oyun 24 Ekim tarihinde piyasaya sunuldu. Hikaye odaklı olan oyun birinci şahıs kamerasından oynanan oyun ayrıca macera ve gizem unsurlarını da bünyesinde barındırıyor.

ASDADADADAD1

OYUN İÇERİĞİ

Oyun içeriği şu şekilde; Grim- Mystery Of Wasules birinci şahıs kamerasından oynanan hikaye odaklı gizem,atmosfer ve keşfetme elementleri üzerine kurulu bir oyun. Oyunda şüpheli ölümlerin ardındaki gerçeği araştırmak için Oswald Grim olarak Wasules’i araştıracaksınız. Aksiyon elementleri Spectral State modu ile kısıtlı olsa da oldukça farklı bir oyun tarzı var.Grim-Mystery Of Wasules’ın amacı oyuncuyu başka bir çağa götürmek ve ona bir hikaye anlatmak. Oyunun içinde dövüş,savaş,patlama ve benzeri aksiyon unsurları yok.

TÜRKİYE’DEN ÇIKAN OYUN 24 EKİM’DE ÇIKTI

Türkiye’den çıkan oyun 24 Ekim tarihinde piyasaya çıktı. Steam gibi platformlarda da satışı başlayan oyun için ilginin yoğun olacağı tahmin ediliyor. Tam anlamı ile cinayetlerin çözümü ve en ufak detaylara kadar araştırma mantığına sahip oyunda her aşamada farklı bir macera ve sorgulayan bir hikaye sizi bekliyor. Diğer oyunlara göre oldukça farklı olan oyun sizlere hayata farklı bir bakış açısı katmanızı sağlayacak.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir