STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ!

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ!

Steam Cadılar Bayramı için özel bir kampanya gerçekleştirdi. Büyük oyun indirimleri ile oyun sevenlere Cadılar Bayramı hediyesi verdi. Özellikle korku ve gerilim türünde oyunların indirimlere girdiği bu kampanya da isteyebileceğiniz oyunlar olması çok yüksek. Son yılların en büyük gerilim oyunlarının indirime girmesi bakalım oyun tutkunlarında nasıl bir izlenim yaratacak.



Tüyler ürperten ve tek oynamaktan çekineceğiniz oyunlarda büyük indirimler sloganı ile duyurulan Steam Cadılar Bayramı indirimi, ilk gününde Prey,Outlast,Alien Isolation gibi birçok dev yapımda büyük indirimlere neden oldu. Aslında tematik olarak algılansa da Steam başka tür oyunlarına da indirimler yaparak oyun tutkunlarının hizmetine sunuyor.

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ BİRÇOK OYUN SUNUYOR

Steam Cadılar Bayramı İndirimi yüzlerce oyunun uygun fiyatla kullanıcılara sunulmasını sağlıyor. İndirimler 3 ana kategori olarak özel sayfalarında yayınlanıyor. Birinci bölümde korku oyunları, ikinci bölümde VR korku oyunları yer alıyor. Son bölümde ise korku filmleri için bir alan ayrılmış. Cadılar Bayramı temalı bu sayfadan ayrılıp diğer tüm fırsatlara bakın bölümüne girdiğinizde birçok indirim ve kampanyaları da görebiliyorsunuz.

İNDİRİM 1 KASIM TARİHİNDE BİTİYOR

Oyun tutkunlarının 1 Kasım tarihine kadar Steam Cadılar Bayramı İndirimi kampanyasından yararlanması gerekiyor. Çünkü 1 Kasım tarihinden sonra indirimler sona erecek. Yani hızlı davranarak istediğiniz oyunları satın almalısınız.

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ SAYFASI http://store.steampowered.com/sale/halloween/

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir