IOS 11.1 DE BATARYA SORUNUNU ÇÖZMEDİ!

IOS 11.1 DE BATARYA SORUNUNU ÇÖZMEDİ!

Apple geçtiğimiz aylarda yeni ürün ve yazılımlarını tanıtmış ve büyük ilgi görmüştü. Ancak IOS 11 ile kullanıcılar isyan etmeye başladı. Telefonlarını priz başında veya power bank ile taşımak zorunda kalan kullanıcılar. Özellikle yurt dışında twitter üzerinden sorunlarını Apple resmi sayfalarına bildirdi ve gündem oluşturdu. Sürekli ara güncellemeler yayınlayan Apple en son IOS 11.1 sürümünü yayınlayarak kullanıcılardan gelen tepkileri azaltmayı hedefledi. Ancak görünen o ki yapılan yeni güncellemelerin de bataryaya bir desteği olmamış gibi. İşte bir youtube kanalı batarya yazılım uyumluluğunu deneyerek kanıtladı.

Başlıksız-1

İDDİALAR APPLE’IN BUNU BİLİNÇLİ YAPTIĞI YÖNÜNDE

Bazı Apple kullanıcılarının bir kaç yıldır yeni cihazların satılması için böyle bir duruma bilinçli gidildiği iddiası ise Apple tutkunlarını üzdü. Bazı komplo teorisyenleri özellikle Iphone 6 ile birlikte yeni gelen güncellemelerin hem aşırı ağır boyutlarda olduğunu ve bir önceki modelin pil süresinin otomatikman düşürüldüğü iddiasında. Bu iddiaların arkasında yeni çıkan modellerin daha fazla satması kaygısı olduğu da iddialar arasında.



APPLE RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPAR MI VEYA YENİ BİR SÜRÜM YAYINLAR MI?

Iphone 7 kullanıcılarının 2016 yılında cihazı aldıklarında 8 saat kullanma ve 24 saate yakın bekleme sürelerinin olduğunu ancak IOS 11 ile birlikte 5 saatte bir telefonu prizle buluşturmaları gerektikleri veya power banklere köle olduklarını sürekli duyuyoruz. Bu nedenle kullanıcılar ya bataryanın iyileştirilmesini istiyorlar ya da Apple’dan uzaklaşacaklarını belirtiyorlar. Kısaca Apple kullanıcıları yeni bir yazılım ile sorunlarına acil çözüm bulunmasını istiyor. Aksi takdirde Apple tutkunlarının Çinli ve G.Koreli teknoloji devlerine transferi oldukça yakın gözüküyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir