20 Nisan 2024 , Cumartesi

MGS 5: PHANTOM PAIN PS4 PRO GÜNCELLEMESİ YARIN GELİYOR

MGS 5: PHANTOM PAIN PS4 PRO GÜNCELLEMESİ YARIN GELİYOR

2015 yılında uzun süren bekleyişin ardından piyasaya çıkan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain oyunun tutkunlarını fazla memnun etmese de genel olarak beğenilmişti. Gizlilik olarak başarılı mekaniklere sahip olan MGS V: The Phantom Pain’e güncelleme gelemeye devam ediyor. Konami’nin açıklamalarına göre oyun artık PlayStation 4 Pro’nun tüm özelliklerini kullanabilecek. Büyük bir açık dünyada 1080p 60 FPS standartını oyunun her anında koruyabilen son oyun, yarından itibaren PS4 Pro da oldukça iyi grafikler ile çalışabilecek.

MGSjpg



MGS V: THE PHANTOM PAIN PS4 PRO GÜNCELLEMESİ YOLDA

Birçok oyun sitesinden gelen habere göre oyuna güncelleme yarın verilecek. Bazı twitter hesaplarında da oyunun güncellemesi hakkında haberler ortaya atıldı. Bakalım yeni güncelleme ile oyun nasıl bir şekle bürünecek ve nasıl bir geri dönüş alacak geliştirici firma. Şimdiden sabırsızlıkla yeni güncellemeyi bekliyoruz.

MGSSKHDKSJYHDSIUD

Ayrıca PlayStation Plus üyelerine bu ay oyunun bedava olduğunu hatırlatalım. Konami yeni bir MGS tutkunluğu yaratarak oyunun eski popüler günlerine geri dönmesini arzuluyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir