25 Nisan 2024 , Perşembe

NOKIA 2 EN UCUZ AKILLI TELEFON TANITILDI

NOKIA 2 EN UCUZ AKILLI TELEFON TANITILDI

Nokıa 2 uzun zamandır üretileceği iddia edilen bir akıllı telefondu. Ancak şimdi resmiyet kazandı. 99 Euro fiyatı ile safkan Android olan cihaz ayrıca 2 güne varan pil ömrü iddia ediyor.

NOKIA2
NELER SUNUYOR?

Giriş seviyesi özelliklere sahip telefon, 1.2 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 212 işlemciye sahip. Bu özelliklere ek 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanına sahip Nokıa 2, microSD kart desteğine de sahip.
5 inç ekrana 720p HD çözünürlüğe sahip olan Corning Gorilla Glass cam korumasına yer verilen Nokıa 2, 8 MP ana kamerası 5 MP ön kamerası mevcut.

Android 7.0 Nougat sürümü ile piyasaya çıkarılacak cihaz, Google Asistan desteği sunan ilk giriş seviye akıllı cihaz. İçinde safkan Android yazılım olan telefon iyi bir performans sağlıyor. Batarya gücü olarak 4100 mAh kapasiteye sahip 2 gün pil ömrü veren bir batarya mevcut.



Bakır siyah, beyaz ve kurşun siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan Nokıa 2 Kasım ortasında 99 Euro
fiyat bandından satışa sunulacak.

NOKI2 2

TÜRKİYE’YE GELECEK Mİ?

Şuan için resmi bir açıklama yapılmasa da yüksek kur ve vergi politikaları ile 99 Euro olan cihazın en az 1000 TL bandından ülkemizde satılabileceği düşünülüyor.Ayrıca alt seviye akıllı telefonları genellikle Hindistan,Pakistan ve Çin piyasasında satışa sunan Nokıa, alt seviye bir cihazı ülkemize satışa sunar mı bilemiyoruz.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir