YOUTUBE IPHONE BATARYALARINI MI BİTİRİYOR?

YOUTUBE IPHONE BATARYALARINI MI BİTİRİYOR?

Apple Eylül ayında gerçekleştirdiği tanıtımlar ile yeni yazılım ve ürünlerinin tanıtmıştı. Kronik ufak tefek sorunları sonlandıracağı tahmin edilen IOS 11 geldiği günden bugüne kullanıcılara rahat yüzü vermedi. Sorunlar 1 iken 10 oldu. IOS 11 batarya tüketimi ile birçok kullanıcının belası haline geldi. Bu sorunları çözmek isteyen Apple sürekli ek yazılımlar yayınladı. En son IOS 11.1.1 sürümü piyasaya sürüldü ancak bu da bir çözüm olmadı sorunların devam ettiği halen iddia ediliyor.



İşte bu sorunlar bitmezmiş gibi birde Google’ın Iphone X modellerine uyumluluk için geliştirdiği Youtube yazılımları hem X hemde diğer Iphone modellerinde uygulama çalışmasa bile aşırı batarya tükettiğini ortaya çıkardı. Birçok teknoloji dergisi ve kullanıcıların iddiası Youtube girdiğinizde 2 kısa video izlediğinizde bataryanız bir anda yüzde 20 ve 25 arasında eksilmeler yaşıyor, hatta bazı modellerde uygulamaya girmediğiniz halde arka planda çalışmaya devam ederek bataryanızın tüketimini artırıyor. İşte bu iddialar karşısında birçok kullanıcı sosyal medya hesaplarında konu ile ilgili yazılar yazdı. Apple ve Google’a binlerce sorular ve hata bildirimleri yapıldı. Ancak ne Apple ne de Google konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

APPLE KULLANICILARI YAZILIMSAL SORUNLARDAN BIKTI

Birçok Apple kullanıcısı sosyal medya ortamında yaşadığı batarya sorunu hakkında tepkilerde bulunurken, kullanıcıların IOS 11’den şimdiden bıktıkları iddialar arasında. Öyle ki bir çok kullanıcı eski sürümleri yüklemeye çalışırken birçok kullanıcı da cihazlarını satmanın ve Apple’dan uzaklaşmanın yollarını arıyor. Bakalım Apple yeni yazılımları ile batarya sorununa bir çözüm bulabilecek mi?

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir