25 Nisan 2024 , Perşembe

HUAWEI YENİ AMİRAL GEMİSİNİN TÜRKİYE FİYATINI AÇIKLADI

HUAWEI YENİ AMİRAL GEMİSİNİN TÜRKİYE FİYATINI AÇIKLADI

Huawei kısa zaman önce gösterimini gerçekleştirdiği ve oldukça ilgi gören yapay zeka modelli akıllı telefonu Mate 10 Pro’nun Türkiye fiyatlarını belirledi. Çin’li teknoloji devi yapay zeka kullanılarak geliştirilen ve görünümü,teknolojisi,kamerası gibi farklı özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çeken modeli Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite modelleri hakkında geçtiğimiz ay bir etkinlik düzenlemiş yasal porasedürler nedeniyle telefonun Aralık ayında Türkiye pazarına gireceğini bildirmişti. Birçok teknoloji tutkununda heyecan ve merak yaratan yapay zekalı modelin fiyatı bugün açıklandı.



Huawei Mate 10 Pro 4399 TL olarak belirlendi. Firmanın Leica ile yaptığı işbirliği bu modelde de kendinden bahsettirmiş. Amiral gemi olarak gösterilen Mate 10 Plus çift ana kamera ile gelmekte. Telefon 4 Aralık itibari ile son kullanıcıya ulaşmış olacak. Ayrıca daha uygun fiyatlı olan modeli içinde şöyle bir fiyat belirlendi.Daha uygun seçenekler arayanlar içinse Huawei Mate 10 Lite fiyatı 2199 TL oldu.

Huawei Mate 10 Plus yapay zeka kullanıyor. Kirin 970 işlemciden gücünü alıyor. 10 nm üretim mimarisinde 8 çekirdekli olan işlemci. 4×2.4 GHz Cortex-A73 ve 4×1.8 GHz Cortex-A53 şeklinde iki kümeden meydana geliyor. Ayrıca Kirin 970’e ek olarak yapay zeka NPU birimleine sahip olan telefon 25 kata kadar daha hızlı ve 50 kata kadar daha tasarruflu çalışıyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir