PLAYSTATION KART DUYURULDU

Oyunsevenler İçin Avantajlarla Dolu Kredi Kartı Duyuruldu.

PlayStation US’den alınan resmi bilgilere göre PlayStation kendi adına ait kredi kartını tanıttı. Sony Rewards ve Capital One’ın iş birliği ile ortaya çıkartılan kredi kartı, oyunsevenler için bazı avantajlarda bulunacak. Yapılan açıklamada, ilk alışverişe özel PlayStation Store’dan 50 dolara yakın hediye kodu kazanacaklarını belirtti.
Burdan anlaşılacağı bazı oyunları ücretsiz bile alabilirsiniz. Ancak işin olumsuz tarafı kartın şimdilik PlayStation US’in sayfasında aktif olması, yani kart ülkemizde şuan aktif değil ve kullanılamayacak. Her alışverişte puan kazandıran kart, Sony ürünlerini satın aldığınızda daha fazla avantaj sağlıyor.
PlayStation-Store-Sale-768x432
PlayStation Kredi Kartları
PlayStation konsol sahipleri için geliştirilen karın temel amacı Store’da kullanıcılara hediye kazandırmak.Örneğin bir yıl içerisinde 3000 doları geçen harcama yapan üyeler, 12 aylık Playstation Plus üyeliğini yüzde 50 indirimli alabilecek.Ayrıca PlayStation Music, Vue ve Now’da yapılan harcamaların yüzde 10’u ay sonunda iade edilecek. Fiyatlar biraz yüksek gibi gözükse de bu rakamlar ABD piyasası için. ABD konsol oyunları tüketiminde ilk sıraları çeken ülkelerden biri, yani belirlenen kotaları oyunsevenler oldukça kolay olarak geçebilir ve hediyelere kavuşabilir.




Türkiye Kampanyaları Nasıl Olur?
Öncelikle bu kredi kartının oyunlarını Strore’dan alan oyunsevenler için büyük bir avantaj olduğunu belirtelim. Daha sonra da kötü haberi şöyle verelim. Sony bazı ülkelerde kredi kartı uygulamasına gitmek istemiyor. Şuan için kredi kartının ülkemize gelip gelmemesi kesin değil. Ancak oldukça sevilen PlayStation konsolu ve oyunları düşünüldüğünde kredi kartının ülkemize gelmesi oldukça yüksek. Ancak fiyatlar nasıl olur ve nasıl kampanyalar yapılır orası tam bir soru işareti bekleyip göreceğiz.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir