NOKIA 7 İLE REKORA

NOKIA 7 İLE REKORA

Geçtiğimiz hafta tanıtımı yapılan ve birçok teknoloji tutkununu heyecanlandıran Nokıa 7, satış rakamları ile rekora gidiyor. Firmadan yapılan açıklamada ön siparişlerin verilmeye başlandığı tarihten itibaren 100.000 satış rakamına ulaşıldığı iddia edildi. Bu sayıda Nokıa kültürünün geri dönüşü olarak tanımlandı. Ayrıca satış rakamlarının ilerleyen günlerde daha da yükselmesi bekleniyor.



İLK ETAP ÇİN’DE BUGÜN

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Nokıa 7 ilk etap satışları Çin’de bugün başlıyor. Etkinlikte 24 Ekim tarihinde Çin piyasasına giriş yapacak Nokıa 7’nin belirli bir süre sadece burada satılacağını hatırlatalım. HMD Global bu konu hakkında resmi bir açıklama yapmazken iddialar Nokıa 7’nin ilerleyen zamanlarda dünya piyasasına entegre olacağı yönünde.

sdfsfsfsffsdsdsdd
320 EURO FİYATLA 100.000 SATIŞ RAKAMI

HDM Global şirketinden yapılan açıklama da cihazın fiyatı 320 Euro olarak belirtildi ve ön siparişlerin yaklaşık 100.000 olduğunu aktardılar. Bu rakamların Nokıa 7 cihazına olan güveni ve Nokıa kültürünün etkisi olarak düşünülebilir. Başvurular bugün satış başlayana kadar devam ederse muhtemelen 100.000 sayısının da geçeceği düşünülüyor.

İKİ MODEL REVAÇTA

32O Euro olan 4 GB bellekli model ile 345 Euro fiyatlı 6 GB bellekli model için 100.000 sipariş verildiği düşünülüyor. Yani rakam her şekilde iki model farkı ile de artacak gibi duruyor. Gerçek satış rakamlarının ise bu hafta sonundan sonra öğrenileceği tahmin ediliyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir