20 Nisan 2024 , Cumartesi

YAPAY ZEKALI HUAWEI MATE 10 PRO

YAPAY ZEKALI HUAWEI MATE 10 PRO

Yapay zekalı Huawei Mate 10 Pro geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Şirketin amiral gemisi olarak tanıtılan ve işlemci,batarya,kamera,yapay zeka gibi farklı özelliklerle dikkatleri üzerine çeken Mate 10 Pro rakiplerine göre oldukça avantajlı. Tüv’den alınan batarya güvenlik sertifikas ve yüzde 58 şarjı 30 dakika da doldurması gibi özelliklere ek Huawei kendi geliştirdiği yazılım ile de farkını gösteriyor.

YAPAY ZEKALI HUAWEI

Yapay zeka teknolojisi için ar-ge çalışmaları sürdüren Çin’li üretici, telefonun sizin kullanımınıza göre size seçenekler sunacağını alışkanlıklarınıza göre tercihlerde bulunacağını söylüyor. Ayrıca Leica lens ve kamera kullanımından vazgeçmeyen Çin’li teknoloji devi 4000 mAh’lık bataryası ile kendisine hayran bırakıyor.



Gece mavisi, titanyum grisi, kahverengi ve pembe altın gibi farklı renk seçenekleri ile gelen telefon, yüzde 80 ekran kasa oranı ile oldukça farklı. 6 inç ekrana 1080×2160 çözünürlüğe sahip olan cihaz,Kirin 970 yapay zeka destekli işlemcisinden güç alıyor. Mali-G72 MP12 grafik birimi ve 4 GB, 6 GB RAM seçeneği ile satışa sunulacak Mate 10 Pro 64 GB ve 128 GB dahili hafızaya sahip. Leica işbirliği ile 20 MP ve 12 MP olarak OIS destekli F/1.6 diyafram değerine sahip kamerası olan cihazın ön kamerası da F/2.0 diyafram değerine sahip 8 MP kamera ile satışa sunulacak.

YAPAY ZEKA ARTIK DURDURULAMIYOR

Teknolojik ilerlemelerle artık hayatımıza girmeye başlayan Yapay Zeka teknolojisi ilerleyen yıllarda hangi seviyeye gelir bilmiyoruz. Ancak ilk cep telefonlarının ve akıllı telefonların çıkışı ile şuan ki seviyesi düşünüldüğünde Yapay Zeka’nın da ilerleyen yıllarca üst seviye bir hal alması oldukça mümkün.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU

ASSASSIN’S CREED ÜCRETSİZ OLDU Ubisoft uzun süredir ara verdiği ücretsiz oyun sağlama dönemini geri getiriyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir