25 Nisan 2024 , Perşembe

BJK GRUPTA LİDER OLDU

BJK GRUPTA LİDER OLDU 😀

UEFA Şampiyonlar ligi G grubu’ndaki 4. maçında Beşiktaş sahasında Fransız Monaco takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından BJK grubu 10 puan ile lider bitirdi. Vodafone Arena’da oynanan maçta goller Cenk Tosun ve Marcos Lopes’den geldi.



VODAFONE ARENADA LİDER BJK

Vodafone Arena’da gerçekleşen karşılaşmanın hakemleri Paolo Tagliavento,Alessandro Giallatini, Filippo Meli idi. Beşiktaş sahaya şu on bir ile çıktı; Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic,Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel, Cenk Tosun. Monaco ise; Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Joao Moutinho, Fabinho, Tielemans, Lemar, Keita Balde, Marcos Lopes on biri ile karşılaşmaya başladı. Her iki takımında kazanmak için büyük çaba harcadığı ve önemsediği maç beraberlikle son buldu. Ancak sevinen tarafın BJK olması bizleri de sevindirdi.

FİKSTÜR

AVRUPA’DA 200. MAÇ İÇ SAHADA 100. MAÇ

BJK Avrupa maçlarında 200. karşılaşmasına önemli bir şekilde çıktı. Ayrıca yabancı takımlarla oynanan 100. iç saha karşılaşması olması Şenol Güneş ve ekibi için oldukça önemli bir yer tuttu. Maçı kazanması durumunda ilk kez gruptan çıkacak olan BJK kulübüne taraftarı stadı doldurarak ve tam destek vererek sahip çıktı.

BJK TARAFTAR

Maç sonunda da futbolcular ve teknik heyete teşekkür eden taraftar daha büyük başarılara aç olduğunu kanıtladı.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir